reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

witam sie i ja ja już po śniadanku dziś na poprawę materii weszłam na 10 piętro na pieszo a nie windą.. może to pomoże mi zrzucić zbędny tłuszczyk z ud...

co do II fazy to stosuje się ją tak długo aż uzyskasz chciana wagę..

reklama
W jakim czasie Wy gubiłyście po te 10-15kg ?!?

Czy gdzieś tutaj jest zamieszczone menu które obowiązuje podczas tej diety ?

mi zgubienie 14 kg zajeło 2 miesiace i 2 tygodnie. Jakos ekspresowo mi posżło.

WItam sie wieczorowo:)
JA od dzis zaczęłam:-))

powodzenia!!!!

Hej Suzi! :-) dziękuję! kurcze skoro Ty zaczynasz to może i ja podejmę wyzwanie.

Dziewczyny bo ja nie wiem czy to dobrze pojmuję...jeżeli np chcę stracić 10kg to ta druga faza powinna trwać 10tyg ?!?

Mysza do dzieła!!!:tak:faza druga trwa tak długo az zrzucisz tyle kg ile chcesz:tak:
Cześć:)
A ja od dziś zaczęłam II fazę. :)
powodzenia GRATULACJE WYNIKU!!!!

A u mnie kolejny spadek po P nawet w III fazie 70,5 KG ale nie odznaczam na suwczaku do nastepnego P . Zobaczymy czy taka sie ustabilizuje.
W ogole to zostałam staraczka na wiosne 2012 :) pierwsze próby około lipiec / sierpień:)

Ostatnia edycja:
Tak jak widzę po Waszych suwaczkach to pięknie ta dieta działa.

Doczytam jeszcze dzisiaj dokładnie czy można np kawę z mlekiem pić bo to u mnie podstawa każdego poranka i chyba się za nią zabiorę.

Czy a dobrze rozumuję...że najpierw przez 5 dni dozwolone są produkty podane w fazie I a później można dołożyć to co w fazie II i ona trwa już wiem , że tyle dokąd nie uzyskamy upragnionej wagi.
Ta faza I zawsze ma trwać 5 dni ?!?

MONISIA 2506 w III fazie tez jest dzień białkowy i to podstawa aby utrzymac wage

Mysza84 a ile chzesz zrzucic? od tego zalezy długosc fazy uderzeniowej?
W pierwszej fazie jesz to co dozwolone na liscie produktów dozowlonych (masło maślane;). W uderzeniówce zrezygnuj z odtłuszczonego kakao, mazieny. Ma być faza czystobiałkowa. W II naprzemian dni proteinowe i prot-warzywne. i tu wybierasz sobie cykl dni (5/5. 3/3 1/1)
kawe z mlekiem mozna pic ale chudym :)

mysza I faza trwa od 3-10 dni.. w zależności ile chcesz schudnąć czym więcej tym powinna trwać dłużej.. a II faza jest naprzemienna system 1/1 3/3 lub 5/5 czyli np 3dni produktów z fazy I i kolejny 3 dodajemy warzywa.. i tak w kółko...
kawe z mlekiem można na każdej fazie możesz używać słodzika i mleka w proszku oraz każdy nabiał do 4% tłuszczu w 100g

Dziękuję kobitki za odpowiedzi.

No tak chciałabym stracić 10kg...15kg to byłaby bajka... czyli tą pierwszą fazę stosować 10dni ?!?

To chyba w tej II fazie najfajniejszy jest ten system 1/1 żeby nie było zbyt monotonnie.

Ok. Zdecydowałam się...ale zacznę od poniedziałku :-D bo w weekend zafunduję sobie jeszcze pizze :-D coby za nią za bardzo później nie tęsknić bo uwielbiam.

mama może to jeszcze nie oznaka @... trzymam kciukasy &&&

MONISIA 2506 w III fazie tez jest dzień białkowy i to podstawa aby utrzymac wage

Mysza84 a ile chzesz zrzucic? od tego zalezy długosc fazy uderzeniowej?
W pierwszej fazie jesz to co dozwolone na liscie produktów dozowlonych (masło maślane;). W uderzeniówce zrezygnuj z odtłuszczonego kakao, mazieny. Ma być faza czystobiałkowa. W II naprzemian dni proteinowe i prot-warzywne. i tu wybierasz sobie cykl dni (5/5. 3/3 1/1)
kawe z mlekiem mozna pic ale chudym :)
Wiem ze jest białkowy czwartek w III fazie ale w ciazy mozna go wykluczyc:tak:
MAMA - ja trzymam &&&&&&&&&&&&&& nadal!!!! Poki jej nie ma to wiesz....

reklama
MYSZA- dzieki za &&&&&&&&&&&
MONISIA- dzieki ,no niby wiem,ze jak nie ma @ to...ale ina w weekend przylezie..
BAFINKA- no my to sie mamy....:sorry::confused2:

MONISIA- tak w ciąży bez proteinowego czwartku i owoce 2 razy nie raz..

MYSZA- ja polecam na początku system 5/5 a potem jak juz troche osiągniesz sukces 3/3:tak:

pamietam moją radośc jak zobaczylam 5 z przodu [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT] [FONT=&quot]
a030.gif
[/FONT]-po 2 ciążach i porodach i mając prawie 32 lata na karku myślalam ,ze 5 z przodu na wadze to juz nie dla mnie -a jednak:-D:-D:-D:-D

Do góry