reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dieta odchudzająca starającej

Macku - Ty niedobra - jedyna mnie skrytykowałaś, hehhe...a juz prawie nie miałam wyrzutów sumienie

Ale powiem wam, że tyle się komplementów o różnych osób (w szczególnosci facetów) nasłuchałam na tym wyjeździe, na którym byliśmy, że urosłam normalnie jak paw. Miłe to jest cholernie:)))

reklama
Kochane moje wracam na dietkę od jutra. Jednak nie był to dobry pomysł, zeby przerywac diete... mam nadzieje ze mnie przygarniecie znowu ;)

WIKULA- super tak posluchac co ??:)))ja tez slysze czesto jak to mi sie schudlo i wysmuklalo :)

MUSIA- nooo,nie wiem ,napisz podanie ,dolącz 3 zdjecia i rozpatrzymy Twoje przyjęcie

:):):):):)))))żartuje-wracaj i ...smacznego:)

wlasnie aco z Boozqową -dawno Jej nie bylo.

ja wlasnie nasmarzylam nalesniczkow:)

wikula coś tam ze zastanawiała sie z tesciem czy ja aby w ciazy z blizniaczkami nie jestem bo tu i owdzie mi oponka wystaje....:wściekła/y: Ona mnie nigdy nie lubila!!!!!

reklama
Do góry