reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
Mama, widziałam :)

Ty się Bafinko nie załamuj, bo to na prawdę jeszcze nic nie znaczy, poza tym, facetowi jak Mama pisała wystarczy dać witaminki. U mnie niesamowite [znaczy u mojego ] rezultaty były już po niecałym miesiącu :) Więc do sklepu marsz i kupić co trzeba :)

Powiem wam, że ja jutro chyba zatestuję jak się ładna tempka utrzyma.. pewnie zobacze jedną krechę ale co mi tam, będę spokojniejsza jakby mi przyszło już coś pakować i dzwigać :)

mama to masz taką sytuacje jak ja ja też ani śluzu ani owulki do tego moję cykle musze kończyć hormonami bo inaczej @ nie chce się pojawić a teraz jeszcze to... ale pokrzepiłyście mnie trochę mam nadzieje że wszystko da sie "naprawić" i że fasolka niedługo się pojawi.... a miała któraś drożność jajowodów robioną??
lilith jak pisałam kciuki mocno zaciśnięte
mama dziękuję bardzo za dobre wieści

BAFINKA- nie ma sprawy...wiem ,ze jak jest kiepska wiadomosc to najlatwiej sie zamknąć w pokoju i plakac w samotności ale widzisz tu na bb jestesmy razem nie tylko w radosnych chwilach ale i w tych trudnych...bo tych nieststy jest wiecej...

z tego co wiem to nasza WIKULKA miala droznośc jajowodów...nie wiem gdzie sie dzis podziewa ,ale jak wroci na pewno Ci napisze jak to wygląda tak "od kuchni"...

mam nadzieje,ze Bunia niedlugo do nas wleci bo chyba juz ma net...wiem ,ze Jej tez waga stoi...

ach ta nasza waga ja się zaparłam i nie grzeszę wcale w tym tyg żeby zobaczyć czy to przez to waga stoi... mam pyt wy używacie mąki kukurydzianej czy tej mazeinyt??? bo ja jej nigdzie nie mogę znalesć a teraz już 22 dzień te kluski leniwe robie a tam jest ta mąka i zastanawiam sie czy prze to waga mi nie stanie...

BAFINKA- ja też uzywam mąki kukurydzianej bo mazeiny nigdzie nie ma...ale ja sporadycznie jej urzywam a waga stoi...wcz.zrobilam te leniwe i ostatnio chleb ,ale to do chleba 4 lyzki a je sie 2 kromki na dzień wiec to niewielka ilosc...ja tez wszedzie szukam przyczyny zastoju...do weekendu pije wink a potem odstawiam i bedą same P i sie zobaczy ...

reklama
Bafinko, wszystko da się "naprawić", tylko odpowiedni lekarz a dla męża witaminki. Lekarza poszukaj tu na białych listach i zerknij przy okazji na tą czarną listę, bo Ty niestety masz pecha do lekarzy konowałów, co chyba tylko o kasie myślą a pomóc wcale nie chcą :)

Do góry