reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

ph 8,0
objętość 3,4 mL
ruch szybki.. 15%
ruch nieskoord. 8%
ruch drgający 7%
brak ruchu 70%
leukocyty 1-2wpw
komórki prekutsorowe 2-4wpw
wady główki 23%
wady witki 3%
wady wstawki 2%
budowa nieprawidłowa 28%
wybarw. eozyną-martwe 24%
liczba plemników 8,7mln/mL

reklama
BAFINKA-
ph norma to 7,2 i wiecej wiec tu jest si
objetosc 2ml lub wiecej wiec tez si
ruch szybki to 25 % i wiecej wiec tu jest mniej(ale moj T.tu ma 5%)
ruch nieskoordynowany-
ruch drgajacy tez troche slabo....;/
brak ruchu- u Twojego 70 % a norma to 50 % i mniej wiec tu tez troche kiepsko...
no i liczba plemnikow-norma to 20 milionów w 1ml(moj ma 155) wiec tu tez kiepsko

ale kochana nie beznadziejnie-glowa do gory

ja poczytalam i napisze Ci co bierze mj mąż na zwiekszenie ruchliwosci:
kaws foliowy,wit C, ANDROWIT ,l-karnityne,selen+ cynk.

poczytaj co na zwiekszenie ilość plemnikow kup i niech bierze i tak jak my ze 3 miesiące na ponowne badania.

BAFINKA- nie jestescie do dooopy-prosze tak nie pisac...
my razem z LILITH szukalysmy na necie -mi gin tez zalecil te same jak poszlam na wizyte i pokazalam wyniki Tm ,ale zalecil tez Prenatal Probaby i Proxeed ale to jest drogie i nie kupily bo trzeba po 2 opakowania na miesiąc...
nie lam sie kochana,widzisz ja tez "zawiesilam" starania na 3 cykle-Tomi "Pracuje" witaminkami nad ruchliwoscia a ja odpoczywam od Clo a bez tego marna szansa na pęcholki-ale dzialac bedziemy,tak rekreacyjnie a w styczniu Tomi robi znowu badania bo sperma "produkuje"sie 100 dni i po takim czasie trzeba powtorzyc badania jesli wezmie witaminy przez ten czas...

tak wiec kochana,glowa do gory poczytaj na necie i zobaczysz-kupisz witaminki a po niwym roku razem zachodzimy w ciąże:))przytulam!!

tobie o tyle latwiej że juz masz pociechy i nawet jak cos jest nie tak to masz już 2 skarby a ja nie dość ze mam problemy ze sobą to teraz jeszcze mój Ł nie jest do końca sprawny... mi to zawsze wszystko pod górkę... poczekam do środy i zobaczymy co gin powie może przepisze coś na recepte o silniejszym działaniu... dotego zacznie się diagnozowanie mnie... pewnie będe miała sprawdzaną drożność jajowodów a to podobno boli..
mój Ł w pracy a ja smutam i jeszcze nie moge zagryść smutków... i jeszcze ta waga stoi.. chodząca porażka ze mnie...

BAFINKA- masz recje mam swoje skarby,ale kochana-wiesz mi ,ze znam to wszystko co przechodzisz bo tez to mialam ....dzieci sa po walce z hormonami,tylko to ktore stracilam przyszlo nam latwo ,szybko i przyjemnie a potem to juz góra a nie górka ,dlatego wiem jak to jest i wspieram ...
no wlasnie mnie też ta stojąca waga doluje...

mam nadzieje,ze w srode dowiesz sie od gina czegoś wiecej...ja wiem,ze faceta sie "leczy" witaminami...

a ja...nie mam owulki,nie mam śluzu,mam cienkie endo-na calej linii lipaaa..

ale mimo gorszych dni nie poddaje sie-NIE SPOCZNIEMY NIM POCZNIEMY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Już jestem :)

Dokładnie jak Mama pisała, się pod tym podpisuję nawet nie wiem co mogłabym dodać. Ważne, by się nie zamartwiać a wziąć do roboty i podawac witaminki plus kawa. Prawidłowo powinno być badanie robione 3 razy by stwierdzić nieprawidłowości. Abstynencja była zachowana ??

Do góry