reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

MUSIA- my ze Szczesliwa sie nie klucilysmy;-)jedna z dziewczyn miala przerost formy nad treścia i grupa zostala zamknieta....

co do mojej wagi t tak jak pisalam stoi od kilku dni-b przed @ sie zatrzymuje woda i w trakcie tez ,ale licze ze za 2 dni wroce do ostatniej wagi jaka mialam :tak:

ciesze sie ze rybka smakuje :)

WIKULA- jak tam chlebek ??:rofl2:

reklama
mama mowie ze z agnieszka sie poklucilyscie ... a co do wagi to pewnie spadnie ci po @. Mi leciec zaczela ta waga po @ i zatrzymala sie na 60.4 :)

MUSIA- no tak,z Agnieszka...;/

a Ty nie szalej kobieto-dopiera zaczelas dietke a juz masz prawie 5 kg mniej :0 :)
zazdroszcze!!!ja jestem od 10sierpnia i zobacz jak niewiele mi zeszlo w porownaniu z Toba :)

Dziewczyny chlebek rewelacja!!! Ja robiłąm go z serka homo bo nie miałam serka granulowanego i wyszedł ekstra, aaa i przyprawiałam tylko pieprzem i solą:))
lecę Czas honoru oglądać i zjeść drugą kromeczkę:))

witam sie z rana;) mi waga stoi już ponad tydz to pewnie przez te akcje w moim organizmie... dziś 3 dzień @ postanowiłam być bardziej rygorystyczna dla siebie i musze się ogarnąć bo na za dużo sobie pozwalałam ostatnio...

czesc :)
BAFINKA- mam to samo,za duzo mam ostatnio prince polo-kilka dni bylo raz dziennie(w ciągu tyg chyba ze 3 razy zjadlam ,ale ja tam mam ochote na slodkie przed @ ;//)

dzis mam 4 d.c. waga nadal stoi na 64,7 jak jutro nie zacznie spadac to....tymbardziej ,ze ja juz po @ od wczoraj nie mam i woda powinna schodzic...

ja juz po owsiance i dopijam kawke .

lilith,maćku,wikula,bunia,loree,boozqowa,musia milego dnia i prosze sie meldować :))

ja niby dużo nie grzesze słodkim choć kocham slodycze... ale za to owsiankę robiłam z 4 czasem 5 łyżek otrębów i tego rodzaju grzechy były... od dzis pełny rygor.... na śniadanie owsianka i serek grani...

Cześć kochane:-) Ja ostatnio trochę zabiegana. Ale co najważniejsze, dziś 4 dzień na P i waga pokazuje mniej o 7,3 kg;-) Ale niedługo będzie @ więc zacznie się wzrost... Z tym, że po @ ładnie od razu spada wiec też motywuje by spadło jak najwięcej;-)
Pogoda cudna, ale chłodno, termometr pokazuje -2 stopnie. Czekamy az się ociepli i ruszamy z Majutą na spacer.

Muszę Was nadrobić bo produkujecie tyle, że masakra;-) Ale to dobrze;-)

Mama- ty się nie martw, że nam szybko leci, ja miałam spory nadbagaż kg więc inaczej te kilogramy spadają. Ile ja bym dała by ważyć 64 kg... Zazdroszczę Ci i to strasznie!!!

reklama
Hello!!
Moja waga też dzisiaj stoi.,..ale jutro mam nadzieję zobaczyć niższe cyferki:))
A ja na śniadanko zjadłąm dwie kromeczki tego chlebka co wczoraj piekłam z białym serkiem i wędlinką. Nawet nie wiedziałam, że można się tak najeść dwoma kanapkami, ten chlebek jest mega sycący:)

Do góry