reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

LILITH- ja tez nie przepadam za wytrawnym;/;/;/ be-wole slodkie ale coz -ma byc wytrwane mam nadzieje ,ze pol lamki w siebie wcisne kazdego wieczorka..
mam nadzieje,ze moje czwartkoe wiesci beda si..

MAĆKU- a jakies grzeszki masz???ja ograniczam mleko bo czesto jeszcze oprocz wsianki to kakao robilam a dopiero wcz.zobaczylam jak Lilith napisala ile weglowodanow ma mleko ;0
mam nadzieje,ze dzieki temu zacznie mi waga spadac..

reklama
Maćku, a Ty pijesz to siemię, prawda?? Zwiększ może jego ilość. Ja piję z 4 łyżeczek czubatych na dzień łącznie i latam jak oszalała.. może by Ci to pomogło??
A jak nie, to zalecam coś zrobić z parafinką, chodzi o pieczenie czy gotowanie oczywiście :D
NIe - teraz nie pije lnu. A te zaparcia mam przez tarczyce... Biore tabletki dopiero 3 miesiac a podobno tak po pol roku organizm zaczyna odpowiednio funkcjonowac...
Ale chyba sobie kupie ten olej. No i maslanke musze czesciej pic...

Mama mleka za duzo nie pije, bo jedynie do kawy i raz na tydzien miseczka budyniu (czyli szkl mleka). Moze faktycznie za duzo tych grzeszkow sie nazbieralo ;o)

Ostatnia edycja:
MUSIA- powodzenia na zakupach:)
MACKU- no to trzeba by przeanalizowac grzeszki...ja wlasnie zjadalam kawalek czekolady bo dawalam dzieciom;/

Macku-a po jakim czasie brania lekow na tarczyce jest lepiej???ja bede robic dopiero badanie na tarczyce i zastanawiam sie jaki bedzie czas leczenia???

MACKU- no to trzeba by przeanalizowac grzeszki...ja wlasnie zjadalam kawalek czekolady bo dawalam dzieciom;/

Macku-a po jakim czasie brania lekow na tarczyce jest lepiej???ja bede robic dopiero badanie na tarczyce i zastanawiam sie jaki bedzie czas leczenia???
Postanowilam, ze jezeli do przyszlego tyg waga sie nie ruszy to przechodze na faze III.

Tak jak pisalam wczesniej podobno dopiero po pol rocznym leczeniu. Ja u siebie jeszcze nie widze poprawy...

Maćku, to sprawdz może jak podziała mimo wszystko ten len, zaszkodzić nie zaszkodzi a może i pomóc i o wiele bardziej komfortowo się poczujesz.
No i życzę by z tą tarczyca szybko się poprawiło :)

MACKU- ja podejrzewam,ze jesli mialabym problem z tarczyna to raczej bedzie nadczynnosc bo niedoczynnosc ma tez wplyw na prl a moja prl jest dobra..zobaczymy ,na dniach sie wyjasni..

a moze faktycznie osiagnela juz "swoja" wage i mozesz przejsc na utrwalenie :))

A ja bym zjadła coś zakazanego, mam taki dobry humor, że sobie bym nie pożałowała, tylko pomysłu brak a tak na siłe to głupio.. :D
Cały czas za mną coś chodzi i chodzi ale zbyt dobrze się ukrywa :(

reklama
mama od jutra już dietkę rozpoczynam, dzisiaj robiłam jakby przymiarkę do diety, bo po schodach latałam :)
W której fazie juz jestes?

Do góry