reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta odchudzająca starającej

reklama
BAFINKA- ciesze sie ,ze kapustka smakowala-ja czesto ja robie z tego przepisu :))
a winko dziala na lepsze,grubsze endometrium wiec powinno sie pic czerwone wytrawne od @ do owulki..

co do moich kotletów to dziwne nie jest ,ze wyszly pyszne bo wszystkie chyba przepisy dukana sa smaczne:)
ja mialam mieso mielone wolowe
dodalam 1 jajko
1,5 lyzki otrebow pszennych
sol ziolową
przyprawe do miesa mielonego
1 zabek czosnku
1 malą cebuleke posiekaną
2 szczypty natki pietruszki
pieprz swiezo mielony.

wyszlo mi 13 kotletow i wystarczy 20 min i sa dobre.
ja wciagnelam 3 z buraczkami,teraz kawka:)

Ja robie zupełnie inne kotlety, takie jak normalnie ale nie obtaczam w bułce tartej i tez pycha, właśnie z burakami najbardziej lubię.
Smaka mi Mama ogromnego narobiłaś :D

No to Mama, ja tez od przyszłego to winko piję. Jeszcze w przyszły poniedziałek mamy spotkanie z pielęgniarką a myślę, że w jeszcze kolejny z lekarzem, po badania dla męża i dla mnie :) Więc początkiem kolejnego cyklu mąż na badania i później ja, zobaczymy zreszta co GP na to :) Do tego czasu na pewno przyjdą testy i żel :D:D:D więc ciekawie się zapowiada :)

LILITH- no ja czekam do przyszlej niedzieli jak @ przyjdzie to zakupie winko i bede pic z namaszczeniem i wiarą ,ze pomorze:)
mam nadzieje,ze wizyty u lekarzy beda pomyslne i wyniki si:))
no i jeszcze jak zel przyjdzie :):))
ja jak dostane @ to tez go zakupie-ten z 2 testam ciążowymi za 85zl:)

Czyli nasze kolejne cykle, gdyby @ przylazły zapowiadają się obiecująco :)
A jakieś ziółka będziesz pić?? Bo na tej jeden ze stron, co widziałaś, były dość ciekawe przepisy. Ja się zastanawiam nad liściami z malin :) Piłam nawet kiedyś by poród wywołać :D

Witam!
U mnie tez waga stoi:-(
Ale sie zastanawiam ile by mi ubylo, gdybym sie w koncu porzadnie zalatwila;-) Bo chodze do kibelka tylko 2-3 razy w tygodniu:zawstydzona/y:

To czekam na czwartkowe wieści.
Ja niestety za winkiem wytrawnym nie przepadam, ale co tu zrobić, znowu trzeba się poświęcić :)
Nawet nie wiem jakie wybrać :D

Maćku, a Ty pijesz to siemię, prawda?? Zwiększ może jego ilość. Ja piję z 4 łyżeczek czubatych na dzień łącznie i latam jak oszalała.. może by Ci to pomogło??
A jak nie, to zalecam coś zrobić z parafinką, chodzi o pieczenie czy gotowanie oczywiście :D

Ja juz z prcy, ale zaraz zmykam do carefoura kupic pare rzeczy na moją dietę.

mama zapisałam sobie twoje kotleciki, i jak już będe mogła to sobie je zrobię. Bo wiem że w 1 fazie przeważa ryba.

Kupiłam sobie ksiażkę, ale jeszcze jej nie czytałam, zaraz tylko przelecę, co moje w I fazie a czego nie i na zakupy :)

reklama
Do góry