reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta naszych dzieciaków :) mniam mniam

Moja dziś odmówiła butli po kąpieli:confused: i poszła spać....próbowałam jej teraz dać przez sen, ale skubanica jak tylko poczuła smoka od razu usta zaciśnięte i nic nie wypiła....i sie nie obudziła. Więc ostatni posiłek był o 17:30 dziś:sorry2: zobaczymy jak nocka bedzie, ja uciekam spać, jutro rano na basen, pa

reklama
Tosika zrób tak jak pisze Liwus:-) możesz też podgrzać w jakimś maleńkim garnku (ja tak robię;-)) ale nie gotować:-D mleczko musi być ciepławe bo inaczej kaszka się nie ściągnie;-) smacznego:-p

Pabla zyczymy Lence samacznego i cieszymy sie,ze to nie alergia.U nas tez krostki i czerwona plamka ,ale tylko na jednym policzku,ale mysle,ze to od sliny i zaschnietej kaszki,bo raz nie dopilnowalam i jak zjadl sniadanko to od razu poszedl taki brudny spac i umylam dopiero jak sie obudzil.Widocznie za pozno:no:.

dziewczyny a jakie kaszki dajecie swoim pociechom - zwłaszcza tym cyckowym?
szukałam dziś nestle SINLAC ale niestety nie znalazłam (ona jest bez mleka i zalewa sie ja wodą)
czy znacie coś podobnego? chciałabym zacząć dokarmiać kaszkami ale one albo już z mlekiem albo na mleku

Lenka smacznego:-)
renia ja daje malej kleik kukurydziany i dodaje owoce ze sloiczka(podaje to lyzeczka) czasami dodam banana rozdrobnionego widelcem, a ostatnio dalam jej malinki.Malej bardzo ten kleik smakuje.

dzięki dziewczyny
no właśnie mi moja pani dr polecila tą kaszkę Sinlac z nestle, a że jej nie znalazłam to chciałam cos zastępczego a nie mam zielonego pojęcia o kaszkach;-)

Renia, ja kaszkę zaczęłam podawać samowolnie bez konsultacji z lekarzem, więc wybrałam najmniej obciążający bezglutenowy kleik kukurydziany i dodaję go do zupy, ale na pewno można go też zrobić na wodzie czy soku.

reklama
Ja mam Sinlac - jeszzce nie dawałam, narazie testuję zupki. Wczoraj pierwsze 3 łyżeczki - smakowały:-)

Do góry