reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dieta karmiacej

I jeszcze dodam jak to sie mowi sprawdz dobra polozna ..zapytaj ja o diete matki karmiacej:)
poczytaj linka ktorego Ci wkleilam tam wypowiada sie polozna mloda z baby boom:)

reklama
klocic sie nie bede, kazdy ma swoje zdanie ;)
swoich racji tez nikomu wpajać nie chce.
mowie z mojego doswiadczenia i kilku osob z mojego otoczenia.
pisze kilku bo niektore nie wierza w diete matki karmiacej inne juz tak (opierajac sie na wlasnych doswiadczeniach)
kazdy zrobi jak uwaza ;)
a co bylo nie tak? ze tak zapytam?:)

a tak BTW.. czemu mowia zeby przy kp pic mamie herbate koperkową jak dziecko ma problemy z brzuchem?

no u nas akurat tak. jestesmy na pepti przez to ze Małą ciągle wysypywało i darła sie w niebogłosy.. moze mam trudny egzemplarz ;)
wyjątek potwierdzajacy regule ;p
no to alergia...napisalam wyzej ze alergeny przechodza do krwi nic wiecej..a nie ze ktos mi mowi ze zjem kapuste czy wypije gazowane i dziecko bedzie mialo kolke,,ludzie:)
a dzieci z alergia zalecaja kp:)
Niektorym ludziom ciezko wytlumaczyc:)
poczytaj Hafije setki matek jej dziekuje za to co robi:)
a placz nie oznacza odrazu bolu brzuszka czy kolki..albo tego co mama zjadla:)

Aga ja nie pisze tego bo jestem wredna ..
ale jest coraz wieksza swiadomosc rozmawiajmy z doradcami lakatcyjnymi nie polozna ktora ma wiedze sto lat do tylu...
W kazdej gazecie nawet dla mam pisza ze nie ma diety
Robila testy malej czy tak o dali pepti?

reklama
no to alergia...napisalam wyzej ze alergeny przechodza do krwi nic wiecej..a nie ze ktos mi mowi ze zjem kapuste czy wypije gazowane i dziecko bedzie mialo kolke,,ludzie:)
a dzieci z alergia zalecaja kp:)
Niektorym ludziom ciezko wytlumaczyc:)
poczytaj Hafije setki matek jej dziekuje za to co robi:)
a placz nie oznacza odrazu bolu brzuszka czy kolki..albo tego co mama zjadla:)
machanie nogami i brzucy jak balon?

Do góry