reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

detektor tętna

Dzięki dziewczyny! Chyba rzeczywiście odpuszczę, niepotrzebnie wydana kasa. Próbowałam we wszystkie strony, powolutku, nisko i wyżej, pod różnym kątem, dociskałam, żelu dużo, i nic. Mam model Jumper JPD-100E, niby dobry... Ale pocieszyłyście mnie, że z tym łożyskiem z przodu wszystko może być później, dużo później. Ja już w 21 tyg. po prostu już bym chciała chociaż ruchy czuć, na pewno byłoby łatwiej ;)
kochana spróbuj jeszcze z całej siły docisnąć ten kabel. Bo u mnie w jumperze za pierwszym razem były trzaski i szumy a potem doczytałam właśnie na forum żeby kabel wcisnąć baaaardzo mocno bo nie dochodzi często.
Powiem Ci, że to wcale nie będzie łatwiejsze, bo ja np poczułam ruchy koło 20 tyg, i faktycznie było kilka dni, że mały kopnął aż brzuch zadrgal a teraz są takie słabe, czasem mam wrażenie se kilka dni cisza.. I od nowa Świrowanie ( wtedy detektor dla mnie to złoto)

Załączniki

• 5092f45c-e05b-44d6-8b0d-bdd53ee5c601.jpeg
    5092f45c-e05b-44d6-8b0d-bdd53ee5c601.jpeg
    67 KB · Wyświetleń: 17
reklama
Do góry