reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

detektor tętna

Dzięki dziewczyny! Chyba rzeczywiście odpuszczę, niepotrzebnie wydana kasa. Próbowałam we wszystkie strony, powolutku, nisko i wyżej, pod różnym kątem, dociskałam, żelu dużo, i nic. Mam model Jumper JPD-100E, niby dobry... Ale pocieszyłyście mnie, że z tym łożyskiem z przodu wszystko może być później, dużo później. Ja już w 21 tyg. po prostu już bym chciała chociaż ruchy czuć, na pewno byłoby łatwiej ;)
kochana spróbuj jeszcze z całej siły docisnąć ten kabel. Bo u mnie w jumperze za pierwszym razem były trzaski i szumy a potem doczytałam właśnie na forum żeby kabel wcisnąć baaaardzo mocno bo nie dochodzi często.
Powiem Ci, że to wcale nie będzie łatwiejsze, bo ja np poczułam ruchy koło 20 tyg, i faktycznie było kilka dni, że mały kopnął aż brzuch zadrgal a teraz są takie słabe, czasem mam wrażenie se kilka dni cisza.. I od nowa Świrowanie ( wtedy detektor dla mnie to złoto)

Załączniki

• 5092f45c-e05b-44d6-8b0d-bdd53ee5c601.jpeg
    5092f45c-e05b-44d6-8b0d-bdd53ee5c601.jpeg
    67 KB · Wyświetleń: 11
reklama
Do góry