reklama
G
GwiazdaMuzykiPop
Gość
Podpinam się, też rozważam.
jasani
Fanka BB :)
Nie wypowiem się na temat depilacji w gabinecie bo nie byłam ale mam na stanie Phillips Lumea. Używałam kilka razy i mi się odechciało. Zajmowało to za dużo czasu moim zdaniem i trzeba to robić bardzo dokładnie. Więc drugi raz bym nie kupiła.
Sanderson
Robiłam kiedyś w domu, nie pamiętam czym. Efekt słaby, trzeba to robić dokładnie i trwa wieki. Teraz mam problem z wrastającymi włosami na nogach. Nie wygląda to dobrze. Myślę, że lepsze efekty będą w gabinecie. Sama chętnie pójdę w przyszłości.
Key1994
Zaangażowana w BB
Jak wyżej. Miałam użyłam może dwa razy, w domu trzeba bardzo dużo czasu na to poświęcić i być dokładną, dodatkowo jak masz dużo pieprzy specjaliści odradzają bo podobno może powodować zmiany rakowe ale nie powiem Ci czy to tylko pomówienia bo nigdy szczególnie nie wczytywałam w badania. Ogólnie wolałabym się umówić na laser do gabinetu, do domu według mnie to strata czasu i pieniędzy.
Kasiix
Aktywna w BB
Hej, ja mam Phillips Lumea i jestem zadowolona z efektów. Koedys też byłam w gabinecie i efekty podobne, jedno i drugie nie bolało poza bikini. Fakt dużo czasu trzeba poświęcić jak się robi w domu bo człowiek nie jest wprawiony , w gabinecie robi ktoś to za nas i nie musimy się na tym skupiać. Pierwsze sesje robi się co 2 tygodnie, a potem już raz na 8 tygodni. Ja teraz przez 6 miesięcy nie strzelałam i mam jakieś pojedyncze włoski.
A.Patrycja
Ja mam depilator z Brauna, silk expert pro 5. Ja tam jestem zadowolona, faktycznie trzeba poświęcić dużo czasu, ale dla mnie rewelacja. Z początku musiałam robić sesje co tydzień, chyba przez 12 tygodni (chyba
) ale skończyłam szybciej, bo włosy nie odrastały. Ale ja też nie mam dużo pieprzyków, więc szło sprawnie.
Bibi89
Ja polecam jednak gabinet, przynajmniej na początek. Laser tam ma większą moc, działa lepiej i na dłużej. Te domowe urządzenia nie są tak silne (bo można by zrobić sobie krzywdę) i wg mnie są ok ale do utrzymania efektów po profesjonalnych zabiegach. Ja depilację laserową robię od 5 lat (z przerwą na ciążę i teraz kp). Przez rok robiłam regularnie a potem stopniowo co 4 miesiące i na koniec co pół roku. Mega polecam.
asia.joanna
Mam Lumeę. Lubię i polecam ![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
![Winking face :wink: 😉](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f609.png)
reklama
Angelikaa83
Początkująca w BB
Pożyczyłam lumeę od siostry, ale nie widziałam specjalnych efektów. Za to po fotodepilacji shr w depilconcept nic mi nie odrasta, a robiłam bikini i pachy.