reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Depilacja intymna w ciąży

reklama
Ja też o tym czytałam gdzieś, ale......
Kłaki spełniały swoją funkcję jak łaziliśmy po drzewach bez gaci.
Teraz to co innego.
Chroni nas bielizna, poza tym są chusteczki nawilżone do higieny intymnej, żele itd.....wystarczy dbać o siebie;-)
Chyba trzeba się nie myć, żeby bakterie się dostały.

swiete slowa
ja pod koniec ciazy to jednorazowkami z wspomaganiem lusterka

fifi trixibell ja tez zostawiam pasek, ja lubie taki cieniutki wiec czasami musze peseta wykanczac :laugh2: ale jak wyszla mi taka linia negra czy jakos to sie nazywa to zauwazylam ze ten pasek wogole nie rowny mialam zawsze :wściekła/y: ale jakos maz sie nie zalil :-)

Dziewczyny dawno się tak nie uśmiałam:-D:-D:-D W głos się śmieję czytając ten post. Ja zawsze jak do gina idę to nie dość że wyczesana i umalowana to oczywiście przystrzyżona idealnie. Aż mój mąż się dziwi czy to napewno do ginekologa idę czy nie na sex randkę do Sheratona. No ale ten mój gin taki fajny to się do niego szykuję. A propo golenia to moja siora jak rodziła we wrześniu to poszła ze swoim naturalnym owłosieniem :tak: Co osoba to inne zdanie. Ja bym się wstydziła:no:

reklama
Do góry