reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Depilacja intymna w ciąży

reklama
Przyznaje się ,ze bardzo się opuściłam tylko ja ( poza pachami) wszędzie używam depilatora a teraz okolice bikini będę musiała golić maszynką i to mnie powstrzymuje bo znowu zaczną odrastać jak szalone :-(

to widze ze tylko ja mam jakas super umiejetnosc golenia maszynka... tam nizej gole na wyczucie i bezproblemu :)... namydle sie tam i jechane maszynka....

To tak jak ja, czasami wydaje mi sie, ze to kwestia wprawy, bo kiedys bym tak nie smigala tam maszynka jak teraz.

A mam takie pytanko, czy golicie sobie tam dalej ?:zawstydzona/y: tzn w okolicach pupy?:zawstydzona/y:

hmmmm....

kochane... wiekszosc z Was jest na poczatku drogi :-) pod koniec ciazy - 37-40 tc brzuszysko schodzi na dol i diopiero jest masakra - ja do wanny sie nie umialam zaladowac o ubieraniu majtek to nawet nie mysle - robilam to metoda na lasso :-) czasem jak pomyslalam ze ktos moglby to zobaczyc to dostawalam ataku smiechu i dopiero nie moglam sie ubrac :-D:-D:-D

no i nie golilam sie pod koniec bo dawno dawno temu ginka powiedziala mi ze te wlosy po cos tam sa - niby zatrzymuja bakterie i takie tam tylko trza utrzymywac to miejsce w czystosci ;-)

a teraz juz daje rade, wszystko widze i moge sie i golic i depilowac kremem :-)

reklama
Ja też o tym czytałam gdzieś, ale......
Kłaki spełniały swoją funkcję jak łaziliśmy po drzewach bez gaci.
Teraz to co innego.
Chroni nas bielizna, poza tym są chusteczki nawilżone do higieny intymnej, żele itd.....wystarczy dbać o siebie;-)
Chyba trzeba się nie myć, żeby bakterie się dostały.

Do góry