reklama
cisowianka20
Zaangażowana w BB
Witam! Ja tu trafiłam trochę późno. Moje dzieci urodziły się 23.08 -> Trojaczki. Teraz mam bliźniaczki mają 11 dni. Nie mam faceta. Ojciec dzieci nas zostawił. Mnoga ciąża jest spowodowana braniem hormonów. Choruje na zespół policentrycznych jajników i leczona byłam hormonami. Dlatego jest taka gromada. Jestem sama, mam 22 lata i absolwentka administracji.
NataK
Mamusia Kubusia :-)))
cisowianka20 no przykro mi z powodu twojej sytuacji... ale cos mi tu nie gra w tych twoich wpisach -reklamujesz produkty Nivea??? czy za pomocą forum przeprowadzasz jakies badania marketingowe? przeczytałam sobie twoje posty i przyznam, ze powtarzaja się dosc często-gęsto pomimo udzielonych na nie odpowiedzi-jesli probujesz nas zrobic w "konia" to daruj sobie i nie zasmiecaj wątku...a jesli się mylę, to przepraszam ...
Ostatnia edycja:
cisowianka20
Zaangażowana w BB
Nie miałam czym się chwalić. Byłam głupia i 2 facetów mnie wykorzystało. Po za tym jestem tutaj nowa i nie wszystko jeszcze nie wiem. Nie robie nikogo głupiego. Przepraszam, że kogoś tym uraziłam.
aneta456
kocham i jestem kochana
cisowianka-Nie wiem o o ci chodzi ale to wszystko jest jakieś dziwne.Zresztą nie ja pierwsza wątpię w to co piszesz.dziewczyny na innych wątkach też podejrzewają cię o jakąś grę.Po pierwsze nie rozumiem jak można mieć trojaczki i potem ledwie po połogu zajść znowu w ciążę z innym facetem.Kiedy miałaś czas aby poznać kogoś nowego,przecież przy trójce dzieci jest ogrom pracy.Poza tym tyle postów ile ty piszesz dziennie to chyba jeszcze nikt nie napisał.Gratuluję grzecznych dzieci skoro masz tyle wolnego czasu.
aneta456
kocham i jestem kochana
No i wyszło szydło z worka.
https://www.babyboom.pl/forum/samotni-rodzice-f32/przepraszam-18070/#post2508339
https://www.babyboom.pl/forum/samotni-rodzice-f32/przepraszam-18070/#post2508339
reklama