reklama
aniulka01
Sierpniowa mama'07 nasze pierwsze maleństwo
my też składamy najlepsze zyczenia dla wszystkich trzynastaczków!! wszystkiego najlepszego dla Was i Waszych dzielnych mamuś!!
uhh co to był za dzień..pamiętacie? Luksik i raabit rodziły razem prawie przy komputerach a my kibicowałyśmy hihi fajnie teraz wspomnieć!
uhh co to był za dzień..pamiętacie? Luksik i raabit rodziły razem prawie przy komputerach a my kibicowałyśmy hihi fajnie teraz wspomnieć!
wiki17082007
Sierpniowa mama'07
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH URODZONYCH POD SZCZĘŚLIWĄ
13Kludi
Mama Filipka i Franusia
A nas wczoraj przy komputerku nie było dlatego dzis składamy
Najlepsze życzonka dużo zdrówka i slonka, humorku dobraego i życia kolorowego wszystkim trzynasteczkom Oleńce,Zuzi,Kubusiowi,Tomeczkowi,Maciusiowi!!!
reklama
Luxik
:)
Dziekujemy slicznie za zyczenia!!
Rany a ja znowu zapomnialam o tym watku i nie zlozylam juz wielu dziciatkom zyczen, przepraszam
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kruszynek ktore obchodzily i obchodza swoje urodzinki
Aniulka fajnie ze przypomnialasRaabit tez mi sie w oku lezka kreci, zawsze kiedy ktos sie mnie pyta o pord zawsze zaczynam o kolezance z forum z ktora razem komentowalysmy skurcze, milo mi ze moglam z toba to przezywac
Rany a ja znowu zapomnialam o tym watku i nie zlozylam juz wielu dziciatkom zyczen, przepraszam
Wszystkiego najlepszego dla wszystkich kruszynek ktore obchodzily i obchodza swoje urodzinki
Aniulka fajnie ze przypomnialasRaabit tez mi sie w oku lezka kreci, zawsze kiedy ktos sie mnie pyta o pord zawsze zaczynam o kolezance z forum z ktora razem komentowalysmy skurcze, milo mi ze moglam z toba to przezywac