reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

danonki

reklama
hej ja zaczelam podawac malemu jak skonczyl 8 miesiecy
dawalam i daje 1 dziennie na sniadanie je teraz bakusie lub danio bo danonek juz za maly dla niego
a ile ma twoje dziecko??

hej

Ja swojej malej zaczelam podawac danonki dokladnie tydzien temu.Bardzo je lubi hihi i nic Jej nie jest,a mowia zeby danonki podawac od 3 roku,a jednak mozna o wiele wczesniej

danonki powinno sie dawac od 3roku gdyz maja za duza wapnia jak na takiego malucha i sa dostosowane dla przedszkolakow.No i maja sporo konserwatow dlatego moim zdaniem lepiej byloby podawac dziecku jogurt naturalny na poczatek a mozna od 10miesiaca;-)

Dzieki moja mala na dopiero 5 miesiecy to za wczesnie poczekam jeszcze zdrowie jej najważniejsze niech wcina inne smakolyki dostosowane do jej wieku.Na jogurty i danonki przyjdzie jeszcze pora.

Ostatnia edycja:
na Danonki jest moda - już wcześniej było gdzieś to na forum - Danonki nie sa dla niemowlaków - to tylko dobra reklama namawia rodziców do dawania ich. Ja nie daje i nie zamierzam.
Jak masz zdrową niunie bez alergi na mleko to możesz spróbować, ale w małych ilościach. Bo niestety znam rodziców którzy faszerują Danonkami niemowle codziennie - bo widzieli reklame. Chyba grunt to zdrowy rozsądek i lepiej sprawdz, czy to wogóle nadaje sie dla niemowlaków.
Ba przecież po to daje się modyfikowane mleko, by dziecko nie miało kontaktu z przetworami z mleka przed ukończeniem roku, albo i dłużej.

No wlasnie to wszystko przez te reklamy bo przeciesz to co reklamowane nieznaczy ze dobre.A jak sie ma niemowlaka to roządek musi byc.

reklama
Do góry