reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czym bawią się Wasze pociechy?

reklama
Moja mała ostatnio zaczęła produkcję ciuszków dla swojej lalki :) strasznie się cieszę i już widzę w niej małą projektantkę i przeglądam wymagania do łódzkiego asp :)
Najbardziej się cieszy, kiedy wchodzimy do sklepu z koralikami :)

o łał, ale zapał, fajnie ze mala sie cieszy:) u nas ostatnio w raczki idzie tablet i gry na tablecie, poczatkowo bylo tylko kilka razy w tyg, a teraz to tylko bylby tablet, ale staram sie odciagac uwage na tradycyjne zabawy, gry planszowe czy ksiazeczki:)

Faktycznie bardzo ciekawe zajęcie:) U nas jest to różnie,często w zależności od dnia i humoru,czasem lalki,czasem klocki i duże puzzle a kiedy indziej kolorowanki:)

Hej skoro grupa skierowana jest do rodziców to słyszeliście może o aplikacji, gdzie dzieci tworzą własne bajki w 15 minut? Chociaż 15 minut to niewiele, to wiem, że moje dziecko nie straciło tego czasu, a wręcz przeciwnie. Aplikacja pomaga w rozwoju kreatywności pobudza rozwój intelektualny i emocje. Na stronie są opinie specjalistów. Moje dziecko odkryło w sobie talent aktora i reżysera :)

Kartonem. Może to i śmieszne, ale z dużego kartonu potrafią zrobić bazę, budkę telefoniczną, skrzynkę na listy, wszystko, naprawdę i bawią się w najlepsze.

U nas są to naprawdę bardzo różne zabawki od puzzli,kolorowanek aż po drewniane klocki czy łyżki plastikowe i wiaderko do robienia babki z piasku:) Zresztą fajnych i ciekawych zabawek warto poszukać w dobrych sklepach internetowych gdzie wybór znajdziemy największy.

Drewniane klocki lub dla tych starszych dzieci klocki Lego,to jedna z tych ponadczasowych i klasycznych zabawek,w przypadku naszego synka jest tak samo i godzinami potrafi sie bawić,budując całe miasta:) Moim zdaniem to tylko dobrze,pobudza kreatywności wyobraźnie naszych dzieci.

reklama
Do góry