reklama
Moja mała ostatnio zaczęła produkcję ciuszków dla swojej lalki strasznie się cieszę i już widzę w niej małą projektantkę i przeglądam wymagania do łódzkiego asp
Najbardziej się cieszy, kiedy wchodzimy do sklepu z koralikami
o łał, ale zapał, fajnie ze mala sie cieszy u nas ostatnio w raczki idzie tablet i gry na tablecie, poczatkowo bylo tylko kilka razy w tyg, a teraz to tylko bylby tablet, ale staram sie odciagac uwage na tradycyjne zabawy, gry planszowe czy ksiazeczki
Faktycznie bardzo ciekawe zajęcie U nas jest to różnie,często w zależności od dnia i humoru,czasem lalki,czasem klocki i duże puzzle a kiedy indziej kolorowanki
Hej skoro grupa skierowana jest do rodziców to słyszeliście może o aplikacji, gdzie dzieci tworzą własne bajki w 15 minut? Chociaż 15 minut to niewiele, to wiem, że moje dziecko nie straciło tego czasu, a wręcz przeciwnie. Aplikacja pomaga w rozwoju kreatywności pobudza rozwój intelektualny i emocje. Na stronie są opinie specjalistów. Moje dziecko odkryło w sobie talent aktora i reżysera
BajkoweUbranka_pl
Fanka BB :)
U nas są to naprawdę bardzo różne zabawki od puzzli,kolorowanek aż po drewniane klocki czy łyżki plastikowe i wiaderko do robienia babki z piasku Zresztą fajnych i ciekawych zabawek warto poszukać w dobrych sklepach internetowych gdzie wybór znajdziemy największy.
Buty-dla-dzieci_com_pl
Zaciekawiona BB
Drewniane klocki lub dla tych starszych dzieci klocki Lego,to jedna z tych ponadczasowych i klasycznych zabawek,w przypadku naszego synka jest tak samo i godzinami potrafi sie bawić,budując całe miasta Moim zdaniem to tylko dobrze,pobudza kreatywności wyobraźnie naszych dzieci.
reklama
Leylah
Fanka BB :)
Podziel się: