reklama
99Kasia
Zaangażowana w BB
Moja córa najbardziej lubi się bawić z koleżankami. Natomiast nie interesują ją lalki itp., tylko wręcz mnie błaga, żeby kupować jej małe samochodziki, taki dywan ze wzorem ulicy, polubiła małe roboty albo ostatnio tata przywiózł jej małą zabawkową łódeczkę zdalnie sterowaną i się nią ciągle bawi . Prosiła babcię, żeby na urodziny kupiła jej samochodzik na baterie . Także preferuje chłopięce zabawy, ale nie da się ukryć, że bardzo lubi też pluszaki
M
monika19
Gość
Mó maluch zaczyna już grać z mężem na komputerze, ale zawze się staram zeby za dużo czasu przed nim nie siedział, a jak już to instalujemy mu jakieś programy edukacyjne.
U nas ostatnio rządzą klocki duplo
u nas Duplo Kreatywne Zwierzątka, ale hitem jest wózeczek dla lalek no i książki np Babo chce, Binta tańczy
zapraszam do siebie na bloga
madzialena647
Fanka BB :)
Mój synek od małego uwielbia bawić się klockami Buduje z nich garaże dla swoich traktorków które tez uwielbia Nawet dobrze radzi sobie z grami dla dzieci ale nie za bardzo go do nich ciągnie, jak jest pochmurny dzień i siedzimy domu to pozwalam mu czasem troche pograc oczywiście w gry odpowiednie do jego wieku lubi tez bawic sie przytulankami, udaje że robi im obiadki, kładzie spać itp
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
Mój synek z koli bardzo lubi kolorowanki i lepienie różnych przedmiotów z ciastoliny co bardzo mnie cieszy,ponieważ są to zabawy pobudzające wyobraźnie,ale i nie pogardzi klockami czy dinozaurami
Blubalon_pl
Zaangażowana w BB
Czytanie bajek to też bardzo dobry pomysł,szczególnie wieczorami czy długimi ponurymi dniami jak ten dzisiaj,myślę ze warto. Polecam też zabawę z ciastoliną,przyniesie naszemu dziecko wiele radości i satysfakcji
reklama
glitter_mama
Początkująca w BB
Moja mała ostatnio zaczęła produkcję ciuszków dla swojej lalki strasznie się cieszę i już widzę w niej małą projektantkę i przeglądam wymagania do łódzkiego asp
Najbardziej się cieszy, kiedy wchodzimy do sklepu z koralikami
Najbardziej się cieszy, kiedy wchodzimy do sklepu z koralikami
Podziel się: