reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy zaszłam w ciążę ?

Zwykle mam obfite miesiączki że 1-2 dni leci jak z cebra.Wczesniejsza miesiączka wystąpiła 24 lipca "Okres(plamienie?)" dostałam 19 sierpnia jednak w tym miesiacu mam plamy brązowe i leci ciurkiem, nigdy tak nie miałam. Seksilam się w dni płodne co mój strzelił 2 razy. Dziś robiłam test ciążowy wykazał negatywny. Jest możliwość że jednak zaszłam?

reklama
Skoro masz okres to jak możesz być w ciąży? Nie każda miesiączka musi wyglądać tak samo. Skoro jest skąpa to może owulacji w ogóle nie było.

Zwykle mam obfite miesiączki że 1-2 dni leci jak z cebra.Wczesniejsza miesiączka wystąpiła 24 lipca "Okres(plamienie?)" dostałam 19 sierpnia jednak w tym miesiacu mam plamy brązowe i leci ciurkiem, nigdy tak nie miałam. Seksilam się w dni płodne co mój strzelił 2 razy. Dziś robiłam test ciążowy wykazał negatywny. Jest możliwość że jednak zaszłam?
jeśli test jest negatywny to nie jesteś w ciaży.

Tell Third Eye GIF by Denyse®

Moja szklana kula mówi, że nie jesteś w ciąży.

reklama
Do góry