Zwykle mam obfite miesiączki że 1-2 dni leci jak z cebra.Wczesniejsza miesiączka wystąpiła 24 lipca "Okres(plamienie?)" dostałam 19 sierpnia jednak w tym miesiacu mam plamy brązowe i leci ciurkiem, nigdy tak nie miałam. Seksilam się w dni płodne co mój strzelił 2 razy. Dziś robiłam test ciążowy wykazał negatywny. Jest możliwość że jednak zaszłam?
reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
jeśli test jest negatywny to nie jesteś w ciaży.Zwykle mam obfite miesiączki że 1-2 dni leci jak z cebra.Wczesniejsza miesiączka wystąpiła 24 lipca "Okres(plamienie?)" dostałam 19 sierpnia jednak w tym miesiacu mam plamy brązowe i leci ciurkiem, nigdy tak nie miałam. Seksilam się w dni płodne co mój strzelił 2 razy. Dziś robiłam test ciążowy wykazał negatywny. Jest możliwość że jednak zaszłam?
gratulacje. A jaka beta?Zaszłam, tak się cieszę zrobiłam badania z krwi.
Już kiedyś post tutaj wrzuciłam to jedna miała problem o to że zamiast napisać o seksie to napisałam że były "przytulanki"„seksiłam”, „strzelił”, co ja czytam
reklama
jasani
Fanka BB :)
A jaki masz wynik bety? Ja na Twoim miejscu nie cieszyłabym się tak bardzo bo skoro masz krwawienie to może ciąża biochemiczna.Zaszłam, tak się cieszę zrobiłam badania z krwi.