Dzień dobry, jestem tu nowa
z ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy
oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień
będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię
zaraz wrzucę zdjęcie
reklama
Rozwiązanie
CiazaDzień dobry, jestem tu nowaz ciekawości chciałabym się Was poradzić, czy widzicie na moim teście drugą kreskę, a właściwie jej cień? A może mam jakieś omamy
oczywiście nie nastawiam się jakoś bardzo, ale zawsze nie pokazywało nic, a tym razem taki oto cień
będę wdzięczna za opinie i ewentualne sprowadzenie na ziemię
zaraz wrzucę zdjęcieZobacz załącznik 972812
Fado123
Fanka BB :)
Bardzo mi przykroU mnie niestety się nie udało. Maluszek się nie rozwinął. Już jestem po wszystkim...
reklama
7 tydzień. Tak pierwszy. Niestety tak czasami bywaBardzo mi przykrojak się trzymasz ? który to był tydzień ? to pierwszy raz?
Fado123
Nie załamuj się ,niestety nie jesteś tu sama dużo nas po takich przejściach7 tydzień. Tak pierwszy. Niestety tak czasami bywa.
Wiem. Nie załamuję. Takie życie.Nie załamuj się ,niestety nie jesteś tu sama dużo nas po takich przejściach
Dżasta1111
I jak, zrobiłaś betę?Tak a te badanie gdzie mozna zrobic? Troche sie denerwuje jestem dzis w pracy podbrzusze pobolewa i piesi a musze tu troche dziwgac i temperatura ponad 33 stopnie
Tak dzis zrobilam wieczorem beda wynikiI jak, zrobiłaś betę?
reklama
Podziel się: