reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy tylko mężatki?

wiem wiem
Ale i tak u mnie chyba by egzaminu nie zdalo juz od tych stresow pisalam ze mam straszne sny
musze troszke sie wyciszyc i znalesc cisze

reklama
kurcze ja to uciekam bo juz padam a jeszcze przed snem chce poszytac ksiazke jakas moze dzidzia tez bedzie sluchac ;)

KOCIAK oki no myniesety sami raczej nie dali bysmy rady bo eraz kasy iwecej nam potrzeba a na 4 podzieolne wydatki wychodza 2 razy taniej

ja rozumiem o co chodzi
To bedziecie mieszkac w jakism domu ???:)
Ja to bym wolala jakies namioty ;D

AGNEZZ jak bylam na wizycie i gina ostanio to pytalam i na 100 nie zagraza dzidzi.W tym nie ma nic zlego byle by bylo cieplo odspadu a napewno bedzie i maluszkowi bedzie jeszcze lepiej niz w domku

Acha skoro lekarz powiedział, że ok :)
Ja pamiętam tylko, że jak kiedyś mi sie spóźniała @ to gin powiedziała mi, że nie wolno w żaden sposób przemarznąć itp. Np zabroniła kąpieli w jeziorze i basenie kategorycznie. Uważaj zatem na siebie i baw się dobrze :)

reklama
czesc..tak sobie czytam ..Malunus ja balabym sie jechac pod namiot..gdzies wyczytalam ze kobiety z brzuszkami niepowinny sie tam pchac...powinnysmy miec pod reka swoja lazieneczke..badz tylko kibelek taki tylko dla naszej dupci aby niezlapac zadnego paskudztwa..bo to bardzo niebezpieczne w ciazy ..:)..uwazaj tylko pod tm namiotem..:)..no i we wspolnych lazienkach

Do góry