moj oglada,, ja tez ogladalam.. w obecnym stanie nie mam niestety ochoty najmniejszej na sex ani nic co jest z nim zwiazane,MEzczyzni maja duze zapotrzeowania na sex i uwazaja to za normalne ogladanie zdjec i filmikow;] taka moda?znak czasow ?nie wiem ... ale wiekszosc oglada.pozdrawiam
reklama
S
Szczęściara20
Gość
NOrmalka Faceci są gorsi od Nas
S
Szczęściara20
Gość
Otóż to wszytsko dla Ludzi!!!:-)
Mój mąż też sobie takie gołe panienki ogląda i tez przypadkiem sie na to natknęłam. Powiedziałam mu o tym i stwierdził, że go szpieguje haha Wciąz je ogląda i w zasadzie nie mam nic przeciwko jest tylko jeden problem wkurza mnie to że je sobie ogląda nocą kiedy powinien się tulić do mnie grrrr
A mój też ogląda i filmy i gazetki i ja mu też czasem kupię jakiś filmik dla dorosłych. I potem oglądamy razem i jest fajnie. Wszystko jest dla ludzi. Każdy facet (no prawie) ma to chyba we krwi że lubi oglądać piękne kobiety.
KINDZIA100
Fan(ka)
ja zrobilam sesje do magazynu erotycznego za zgoda mojego przyszlego.Gazetka ukazla sie teraz w sierpniu.....schowalam gleboko zeby rodzice nie znalezli,bawia u nas na wakacjach i chyba by zawalu dostali gdyby sie dowiedzieli
A
Agnexx
Gość
Nawet jeśli mój mężczyzna naogląda się gołych panienek, to i tak przychodzi później do mnie i nie przeszkadza mu, że mam pare kilo za dużo. Poza tym, kiedyś się wypowiedział, że gdybym zrobiła sobie operację piersi, to on byłby bardzo niezadowolony, bo miałabym blizny. A większość panienek na zdjęciach jest po operacjach lub po retuszu.
reklama
S
Szczęściara20
Gość
Zgadzam się z Tobą gołe babki w gazetach aczy plakatach reklamowych , są całe w pudrach ich ciało jest całe w masce:-) więc jeżeli sie umyja są zwykłe, wiadomo żę ładnie wyglądają ale taka jest prawda że tylko na zdjęciu Pozdrawiam
Podziel się: