reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy tu naprawdę są 2 kreski???

reklama
Dawaj znać! Jak czułaś że jesteś w ciąży? :) Podobno niektóre z nas mają te przeczucie ;)
Starałam się rok, w tym cyklu odpuściłam i seks był tylko raz w 14 dniu cyklu i miałam już luz bo mieliśmy isc na inseminacje.
Akurat ogólnie miałam problemy z żołądkiem, źle się czułam, brałam antybiotyk i kilka dni temu po prostu czułam i przychodziły myśli że jestem w ciazy nie potrafię tego wytłumaczyć :) piersi trochę bardziej bolały i sutki

Po drodze z bety zaszłam do apteki po test bo stwierdziłam że te moje to najtańsze za 1 zl i leżały kilka miesięcy w łazience, wyszła znowu blado różowa lekka kreska. Beta już mi rozwieje wątpliwości

Załączniki

• IMG_20210309_093251.jpg
    IMG_20210309_093251.jpg
    517,5 KB · Wyświetleń: 353
Po drodze z bety zaszłam do apteki po test bo stwierdziłam że te moje to najtańsze za 1 zl i leżały kilka miesięcy w łazience, wyszła znowu blado różowa lekka kreska. Beta już mi rozwieje wątpliwości
Ja takie kreski miałam dzień przed spodziewaną @. Później codziennie ciemniały. Także po cichutku gratuluję 😘😘

reklama
Do góry