reklama
Spóźnia mi się 7 dzień, nie mam zbytnio jak podejść na betę bo pracuje od 7...Ja nic nie widzę ,ile spóźnia Ci się @ ? Moze lepiej iść na bete ??? Nie będzie wątpliwości?
G
guest-1693758626
Gość
Szczerze? Ja nie widzę nic.
Jak chcesz mieć pewność idź zrob betę ewentualnie umow się do lekarza.
7 dni to sporo jak Ci się spóźnia.
Jak chcesz mieć pewność idź zrob betę ewentualnie umow się do lekarza.
7 dni to sporo jak Ci się spóźnia.
Fado123
Fanka BB :)
No ale bete można o każdej porze zrobić, nie trzeba być naczczo , 7 dni spóźnienia To dużo, kreski powinny być tłuste ,a ja tu nic nie widzęSpóźnia mi się 7 dzień, nie mam zbytnio jak podejść na betę bo pracuje od 7...
Madzia86G
zależy kto gdzie mieszka, u mnie wszelkie badania laboratoryjne są od 7:30 do 9.No ale bete można o każdej porze zrobić, nie trzeba być naczczo , 7 dni spóźnienia To dużo, kreski powinny być tłuste ,a ja tu nic nie widzę
Madlein
Niestety kreski tu nie widzęzależy kto gdzie mieszka, u mnie wszelkie badania laboratoryjne są od 7:30 do 9.
Grabarzenka
angeliskax
Moderator
Tyle ze ja tu widzę kreske bladoróżowa.No a ja się wyłamię. Delikatny cień widzę ale nie wiem czy jest bladoróżowy dla porównania mój cień przy becie 150 kolejnego dnia.
reklama
Majaga
u Ciebie widać bladziocha, a na tescie autorki jest śnueżnobiałe miejsceNo a ja się wyłamię. Delikatny cień widzę ale nie wiem czy jest bladoróżowy dla porównania mój cień przy becie 150 kolejnego dnia.