Natalia198777
Fanka BB :)
Było bardziej czuć taki opór idzie to wyczuć . A jak choć cos minimalnie wyjdzie to odrazu usłyszyszAle przed wybiciem juz cos słyszałas?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Było bardziej czuć taki opór idzie to wyczuć . A jak choć cos minimalnie wyjdzie to odrazu usłyszyszAle przed wybiciem juz cos słyszałas?
Mój syn miał spuchnięte całe dziąsła jak miał 5 miesięcy, ale pierwszy ząbek wyszedł dopiero jak miał 8 miesięcy. Na szczęście przechodził to na tyle łagodnie, że nawet nie wiedziałam kiedy pojawił się pierwszy ząbI jak długo to trwało u Was?
Z przystawianiem, wedzidelkiem itd. nie mamy problemu. Próbowałam dać też mleko z butli (kiedyś pila) i odrazu krzywienie się było. Miała robiony mocz, krew i wszystko wporzadku. Wiec już na prawdę nie wiem czy co by moglo sie dziać..Nie ma reguly- jednym dzieciom pojawiają się szybciej innym wolniej.
Mój mail 5m jak pojawiły sie obie dolne jedyneczki, ale jak wcześniej miałam wątpliwości czy to ząbki, od razu wiedziałam po dziaslach- to widać po prostu i nie masz wątpliwości.
Ja bym na Twoim miejscu obserwowała corke, żeby wizja ząbkowanie nie zaslonila jakiegoś innego problemu...
Może doradca laktacyjny?
Jutro to sprawdzę, dziękujęByło bardziej czuć taki opór idzie to wyczuć . A jak choć cos minimalnie wyjdzie to odrazu usłyszysz
Teoretycznie powinien nam się tydzień temu skończyć ponad też nad tym myślałam bo mała po prostu nie jest głodna ale sama nie wiem.Tak sobie jeszcze myślę... Mój syn miał w tym wieku skok rozwojowy, gorzej spał, mniej jadł..
Nie wiem czy to dobry trop, ale warto poczytać o teorii skoków rozwojowych
Mam nadzieję ze wybije sie prędzej niż później dziękuję za pomocTo niewątpliwie zabek, ale moim zdaniem to jeszcze troche potrwa...
Próbowałaś popukać?Jutro to sprawdzę, dziękuję