reklama
angeliskax
Moderator
Na jakiej podstawie pytasz czy to spadek? Testy wychodzą różnie więc na podstawie testów nie okresla się spadku badz wzrostu bety. Jak dla mnie kreski są podobne.
Jesli chcesz wiedzieć czy beta prawidłowo rosnie to wybierz się jutro na badanie beta hcg i w srode (odstep 48h - min. wzrost 66%). Wtedy będziesz wiedziała
Jedynie co nam mowi test to to, ze jestes w ciazy i gratulacje
Jesli chcesz wiedzieć czy beta prawidłowo rosnie to wybierz się jutro na badanie beta hcg i w srode (odstep 48h - min. wzrost 66%). Wtedy będziesz wiedziała
Jedynie co nam mowi test to to, ze jestes w ciazy i gratulacje
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Nie jesteś wstanie stwierdzić czy na pewno piłaś ta sama ilość płynów. Pamiętaj, ze testami jie sprawdza się prawidłowości bety, absolutnie. Powinnaś zrobić betę i powtórzyć po 48h zeby sprawdzić przyrost, to tylko testy, zawsze miga wybarwic się inaczej.Czy to może być spadek bety? Czy powinnam panikować ? Piłam podobnie w tych dniach..
1.wczoraj rano
2.wczoraj południe
3.dzisiaj rano
MartaMarkry
Według mnie intensywność kreski nie kiedy wyznacznikiem, ze spada beta. Sadze jak poprzedniczka, udaj się na betę i będziesz miała czarno na białym. Dla mnie ciąża i gratuluje
Justyna3210
Pewną na 100% odpowiedź na to pytanie da ci chyba tylko badanie z krwi i powtórzenie po 48h specem nie jestem, ale testy podobnie wyglądają, mogły się tak wybarwic jakoś inaczej.
Majka2022
Zaangażowana w BB
wiem, wiem ale taki mam strach w sobie. Myslalam ze ktoś miał taką sytuację i było wszystko okejDziewczyny już Ci na grudniowych odpisały, że to nic nie znaczy. Mogłaś więcej wypić, więcej wysikać itd. Mocność kreski na testach ciążowych nie świadczy o niczym.
Jak chcesz się uspokoić to zrób betę jutro i w środę.
reklama
angeliskax
Moderator
No to przyrost jest piękny. Nie potrzebnie się nakręcasz. Umów się do ginekologa po świętach
Testy nie zawsze będą wychodzić tak samo. I testów się nie robi po to aby porównywać je tylko zeby potwierdzic ciaze.
Potwierdziłaś ze jestes w ciazy więc teraz uspokoj się, oddychaj i czekaj na wizytę u ginekologa
Testy nie zawsze będą wychodzić tak samo. I testów się nie robi po to aby porównywać je tylko zeby potwierdzic ciaze.
Potwierdziłaś ze jestes w ciazy więc teraz uspokoj się, oddychaj i czekaj na wizytę u ginekologa