reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

czy to prawda, ze od4 miesiaca trzeba uzywac jakis kremow do wcierania w brzuch?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja się dowiadywałam u źródła czy mam jakieś skłonności do rozstępów i mama dostała maleńkich niteczek, już po porodzie jak jej waga spadała, na biodrach, więc mam przeogromną nadzieje, że jak coś to się na czymś takim skończy, natomist nigdy nie wiadomo może takie skłonności oddziedziczyłam po kim innym z rodzinki, oby nie!!! mam koleżanke co się rozstępów nie nabawiła, za to kreska jej schodzi już ponad 3 miesiac :D

reklama
Eee, skłonności rodzinne nie mają chyba nic do powiedzenia... Bo jeśli tak, to powinnam przytyć jakieś 30 kilo i mieć mnóstwo rozstępów ;) A tak mam jedynie rozstępy na biodrach, które są pamiątką po gwałtownym dojrzewaniu, no i cellulit (nie wiem kiedy i jak).
I liczę na to, że teraz może znajdę czas aby się zabrac za siebie. W końcu trza będzie latac przy dzieciaczku, no i te codzienne spacerki. Wymyśliłam sobie, że kupię wrotki i będę sobie z małym w wózku popitalać deptakiem wzdłuż plaży :D Zobaczymy, hehe.

celulit niestety i u mnie zawital :-[ uzywam kremow ujedrniajacych i niestety, jednak chyba aerobik od lipca bo normalnie patrzec na uda nie moge..mam cicha nadzieje ze rozstepy beda mnie omijac szerokim lukiem ;)

Zuczku dla takiej wrotkowej kuracji to i dobrowolnie można się nabawić celulitu ;) Ach... morze...

Och nie znowu zaczynacie o morzu!! Przestańcie bo zrezygnuję z remontu i przeniosę się do jakiejś nadmorskiej miejscowości - czasem można pomażyć nie... ;)
A co do spacerków to całe szczęście mam błonia krakowskie (które mają obwód 5 km) do tego fajna zacieniona traska pod kopiec i zoo, no i oczywiście deptak nad Wisłą - oby ptasia grypa tu nie dotarła!

celulit w ciazy to chyba normalne u kazdej kobiety
ciagle zbieramy wode w organizmie
mam nadzieje ze zniknie po ciąży

ja tez z checia spedziłabym troche czasu nad morzem
ale w wakacje jak jest gorąco

Na pocieszenie dodam,ze u mnie też sie zadomowił celulitis na bioderkach i udach. Rozstepów brak!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry