- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Magdaleona
Fanka BB :)
Mój brzusio jest oki, ale zauważyłam na nogach w rejonie bioder coś jakby niteczki czerwone, myślałam że to żyłki ale może to rozstępy
magdalena25
Majowe mamy'08 Przeszczęśliwa mamuśka
No niestety to właśnie takei czerwonawo-brązowe kreski Na razie malutko, ale jednak smuci. Najgorsze jest to, że mocno się starałam zapobiegać, ale widać mam do tego tendencję. Oby się nie rozszalały z ilością i niech szybko wyblakną. No a wszelkie kuracje prowadzę nadal licząc na jakieś zwolnione tempo rozwoju i powstawania.
Dori z dwojga złego celulit jest lepszy, bo można go zwalczyć, a rozstępy jak już są to całkowicie nie znikną tylko jaśnieją
Dori z dwojga złego celulit jest lepszy, bo można go zwalczyć, a rozstępy jak już są to całkowicie nie znikną tylko jaśnieją
Magdaleona
Fanka BB :)
No to mam rozstepy na udach Dziwne że nie na brzuchu bo włąściwie to brzuch mi się bardziej poszerzył niż uda... ale może to dlatego, że o brzuszku nigdy nie zapominałam a o udach żadko pamiętałam i nie smarowałam - myślałam, że uda są bezpieczne
magdalena25
No widzisz Magdaleona a ja mimo, że skrupulatnie pamiętałam o smarowaniu, katowałam się zimnymi i gorącymi prysznicami na zmianę, to i tak się pojawiły Nigdy nic nie wiadomo.
Irlandia
Mama Kwietniowa 2006
Dzieczynki nie chcę Was zasmucać, ale połozna mi powiedziała, że nawet jeśli któraś będzie się mocno starała a ma skłonności do rozstępów to ich nie uniknie. Mam koleżankę, która do ostatniego dnia przed porodem cieszyła się ślicznym brzuszkiem a rozstępy dostała... po porodzie!!! Dlatego się nie cieszę, że mam ładny brzych póki co bo wszystko jeszcze przede mną. Poradzimy sobie z nimi po porodzie, zobaczycie! A cellulit? Hmm... Miałam mały a teraz... Szkoda gadać!
reklama
magdalena25
Irladnio masz rację. Ale mimo, że mnie to troszkę zasmuciło, to na myśl o nagrodzie od razu się rozweselam. Każdą cenę jestem w stanie zapłacić, by dać życię kochanemu maleństwu
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: