Tak niby tak bo prowadziłam obserwacje, temp w 11dpo był spadek wiec pewnie implantacja. Mam nadzieje ze teraz @ nie przyleziePowiadasz 13 dpo wspaniale moja droga
reklama
Tak niby tak bo prowadziłam obserwacje, temp w 11dpo był spadek wiec pewnie implantacja. Mam nadzieje ze teraz @ nie przylezie
Pozytywne oby Beta ładnie rosła i wszystkiego dobrego!
Beta 24Gratki! Daj znać jak beta i samopoczucie
Lytomka
Fanka BB :)
SuperBeta 24
Dziękuje bardzo, dla mnie to nadal szok teraz kreski są dalej takie jakie były powtórzyłam betę i czekam na wynikiWow, przy takiej małej becie takie kreski super gratulacje
Napisze coś od siebie, nie wierzyłam ze się uda, niby staraliśmy się od listopada tylko, zaczęłam brać ovarin, nie dokończyłam opakowania myśle ze to jego zasługa, w między czasie dwa tyg temu miałam zapalenie wiec brałam globulki, bezpieczne. Mam tez nadzerke prawdziwa czyli wywinięta szyjkę macicy. Mam nadzieje ze wszystko będzie Ok. Tak bardzo się boje
Napisze coś od siebie, nie wierzyłam ze się uda, niby staraliśmy się od listopada tylko, zaczęłam brać ovarin, nie dokończyłam opakowania myśle ze to jego zasługa, w między czasie dwa tyg temu miałam zapalenie wiec brałam globulki, bezpieczne. Mam tez nadzerke prawdziwa czyli wywinięta szyjkę macicy. Mam nadzieje ze wszystko będzie Ok. Tak bardzo się boje
Uspokój się i myśl pozytywnie
Naprawdę dużo cięższe przypadki ginekologiczne u dziewczyn były i urodziły zdrowe dzieciaki
Znajdź dobrego ginekologa, który poprowadzi Twoją ciążę. Powodzenia
Hej i jak tam zdrówko? Kiedy pierwsza wizyta??Napisze coś od siebie, nie wierzyłam ze się uda, niby staraliśmy się od listopada tylko, zaczęłam brać ovarin, nie dokończyłam opakowania myśle ze to jego zasługa, w między czasie dwa tyg temu miałam zapalenie wiec brałam globulki, bezpieczne. Mam tez nadzerke prawdziwa czyli wywinięta szyjkę macicy. Mam nadzieje ze wszystko będzie Ok. Tak bardzo się boje
reklama
unreallove
Zaciekawiona BB
Gratulacje