Witam dzisiaj jest mój 25dc, cykle mam 26-28 dniowe, dzisiaj jest według OvuFriend 13dpo. Staramy się od 6 mc. Wczoraj robiłam test był całkiem biały. A dzisiaj taka kreska. Paskowy zrobiłam po strumieniowym. Czy jest szansa na ciąże?
reklama
Narazie nie dziękuje, zrobiłam betę.Gratulacje [emoji3059] pozytywny [emoji4]
Mała.czarna
Fanka BB :)
Zdecydowanie pozytywny
Narazie to ja jestem w kompletnym szoku, wczoraj był całkiem biały byłam zła wyrzuciłam wszystkie owulacyjne, usunęłam aplikacje a dziś starszaki długo się zbierały do przedszkola a mi zostały dwa testy wiec myśle zrobię i szok. Zrobiłam tez dwa kolejne przed chwila jeden o czułości 10 drugi 25. Są kreskiGratki! Daj znać jak beta i samopoczucie
Tak ten sam.A ten ze wczoraj może był innej firmy. Czy dziś robiłaś test tej samej firmy z której pochodził wczorajszy?
Dzisiaj już zrobiłam 4 różne, wszystkie maja kreski, rożnej intensywności ale sąA ten ze wczoraj może był innej firmy. Czy dziś robiłaś test tej samej firmy z której pochodził wczorajszy?
reklama
Lytomka
Fanka BB :)
Powiadasz 13 dpo wspaniale moja droga a wczoraj było biało? Niezły skokDzisiaj już zrobiłam 4 różne, wszystkie maja kreski, rożnej intensywności ale są