Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Skoro beta jest negatywna, to nie masz się czego doszukiwać na testach.Wiem, że jest jeszcze bardzo wcześnie (jestem dziś dokładnie 7 dni po owulacji). Dziś i wczoraj wyszły mi na testach dwie kreski bardzo blade, ale widoczne. Dziś poszłam na testy krwi i beta hcg wyszło mi tylko <2,30 miu/ml. Czy ten wynik wyklucza ciążę ? Co sądzicie o tych testach z moczu ?
Zobacz załącznik 1657911Zobacz załącznik 1657912
Właśnie byłam w szoku wynikiem bety. Stwierdziłam, że jak dwa testy coś wyłapały to tym bardziej beta….Skoro beta jest negatywna, to nie masz się czego doszukiwać na testach.
Edit.
One mają jakoś dziwnie wybarwioną kreskę testową. Dla mnie uszkodzone.
a to są testy różnych firm?Właśnie byłam w szoku wynikiem bety. Stwierdziłam, że jak dwa testy coś wyłapały to tym bardziej beta….
A mnie nie dziwi, bo 7dpo to za wcześnie.Właśnie byłam w szoku wynikiem bety. Stwierdziłam, że jak dwa testy coś wyłapały to tym bardziej beta….
Tej samej firmya to są testy różnych firm?
to nie ma znaczenia, że oba wyszły pozytywne czy tam słabo pozytywne. Równie dobrze to może być felerna partia. Ja tak raz miałam. Zawsze rób testy dwóch różnych firm.Tej samej firmy