reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to poronienie? (Uwaga zdjecia)

Bardzo możliwe, że jest to poronienie. Możesz oczywiście jechać na IP, tam zmierza poziom HCG i będzie jaśniejszy obraz. Byłaś już u lekarza na USG czy jeszcze nie?
@Belzaa poronienie to właśnie takie skrzepy. Skąd pewność, że zarodek jest jeszcze w środku?
Myślę, że wzywanie karetki tutaj kompletnie nie ma sensu. Nie ma tutaj nic co zagrażałoby życ

Bardzo możliwe, że jest to poronienie. Możesz oczywiście jechać na IP, tam zmierza poziom HCG i będzie jaśniejszy obraz. Byłaś już u lekarza na USG czy jeszcze nie?
@Belzaa poronienie to właśnie takie skrzepy. Skąd pewność, że zarodek jest jeszcze w środku?
Myślę, że wzywanie karetki tutaj kompletnie nie ma sensu. Nie ma tutaj nic co zagrażałoby życiu.
Pewności nie mam, że zarodek jest w środku ale powinna czym prędzej pojechać na sor, krwawienie jest bardzo mocne. Zaproponowałam jej karetkę bo kiedyś gdy również byłam w takiej sytuacji czekając aż mnie przyjmą w tym samym czasie karetka przywiozła dziewczynę z poronieniem i nią zajęli się szybciej, mimo że ja również skręcałam się z bólu i mocno krwawiłam.

reklama
Do góry