Witam, pokrotce 25 stycznia dostałam okres - był to dzień kiedy współżyłam. 18 lutego dostałam okres, była tam raczej normalna krew, tyle że trwał krótko ale od jakiegoś czasu mój okres tak wygląda. Później 2 marca dostałam ponownie okres. Początkowo był on lekki, ale później wyglądał tak jak na zdjęciu, czasem nawet i mocniej + normalnie miałam brudną mocno podpaske i nawet poplamiło mi majtki. Mamy 17 marca, 13 miałam mieć swoje dni płodne i faktycznie śluzu było trochę więcej jak to w dni płodne, a kiedy one się skończyły to śluzu też już nie mam. Mój luty był dosyć intensywny jeśli chodzi o ćwiczenia i często bywałam na siłowni. Zaczęłam też spożywać więcej białka. Nie wiem czy teraz moja głowa już sobie coś wymyśla, ale zaczął mnie boleć pępek trochę taki ciągnący ból i mam zgagę. Nie ukrywam ale od kilku miesięcy moje życie nie jest zbyt zdrowe - często imprezuje co wiąże się z wypijaniem dużej ilości alkoholu i mało spania. Żadnych innych objawów nie mam. Powiedzcie mi proszę czy to zdjęcie ukazuje plamienie implantacyjne czy jest to okres?