Klaudiaaaa
Zaciekawiona BB
Dziękuję za odpowiedźDziewczynka![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziękuję za odpowiedźDziewczynka![]()
Na poprzednim zdjęciu eweidentnie widać wargi sromowe, myśle że zdjęcie z 24 tyg musi przedstawiać pępowineDziękuję za odpowiedźa podesle jeszcze takie zdjecie : czyli możliwe zeby na tym to była pepowinka albo maleństwo cos podłożyło?
Pani Doktor twierdzi, że w 24 tygodniu to powinny być już dobrze widoczne jajeczka a tu nie wygląda na to
![]()
U nas siusiak i jajeczka były wyraźnie widoczne, nawet jak maluch pchał tam rączki to nie było wątpliwości, bo to ładnie widać. Tutaj stawiam na dziewczynkę, bo ja nie widzę ani siusiaka ani jajeczekCześć dziewczyny. Od początku ciąży zarówno lekarz z prenatalnych jak i mój lekarz mowią ze bedzie dziewczynka. Na 2 prenatalnych lekarz powiedział ze dziecko zle ułożone ale wydaje mu się ze chlopczyk. Teraz 26 tydzień. Moja lekarka mowi bez wątpliwości, że widzi wargi sromowe. Za 2 tyg mam 3 prenatalne ale ciekawość mnie zżera. Co myślicie o tym? Czy to faktycznie mogą być wargi?położna twierdzi ze na zdjęciu z prenatalnych to bardziej pepowina niż siusiak
U nas siusiak i jajeczka były wyraźnie widoczne, nawet jak maluch pchał tam rączki to nie było wątpliwości, bo to ładnie widać. Tutaj stawiam na dziewczynkę, bo ja nie widzę ani siusiaka ani jajeczek![]()
U mnie w 16 +4 tc widać siusiaka i tez się zastanawiam czy to siusiak czy pępowinana 2 połówkowych może się dowiem czy widać coś więcej
Na poprzednim zdjęciu eweidentnie widać wargi sromowe, myśle że zdjęcie z 24 tyg musi przedstawiać pępowinena 1 prenatalnym lekarz określił płeć?
HitCześć dziewczyny! Dzisiaj jestem po usg, nawet moja Pani Doktor zaczęła mieć wątpliwości i powiedziała, że to chyba jednak chlopczyk!ale numer.. co usg inna płeć
![]()
Powiedziała tylko, że chlopczyk bo widzi jajeczka. Ja oczywiście nie widziałam nic jak to na każdym usgHita widziała mosznę? Na wcześniejszym zdjęciu było ewidentnie widać hamburgerka
![]()