reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to napewno chłopiec?

Dziękuję za odpowiedź :) a podesle jeszcze takie zdjecie : czyli możliwe zeby na tym to była pepowinka albo maleństwo cos podłożyło? :) Pani Doktor twierdzi, że w 24 tygodniu to powinny być już dobrze widoczne jajeczka a tu nie wygląda na to :)

Załączniki

• received_6181345335281601.jpeg
    received_6181345335281601.jpeg
    130,3 KB · Wyświetleń: 153
reklama
Dziękuję za odpowiedź :) a podesle jeszcze takie zdjecie : czyli możliwe zeby na tym to była pepowinka albo maleństwo cos podłożyło? :) Pani Doktor twierdzi, że w 24 tygodniu to powinny być już dobrze widoczne jajeczka a tu nie wygląda na to :)
Na poprzednim zdjęciu eweidentnie widać wargi sromowe, myśle że zdjęcie z 24 tyg musi przedstawiać pępowine :) na 1 prenatalnym lekarz określił płeć?

Cześć dziewczyny. Od początku ciąży zarówno lekarz z prenatalnych jak i mój lekarz mowią ze bedzie dziewczynka. Na 2 prenatalnych lekarz powiedział ze dziecko zle ułożone ale wydaje mu się ze chlopczyk. Teraz 26 tydzień. Moja lekarka mowi bez wątpliwości, że widzi wargi sromowe. Za 2 tyg mam 3 prenatalne ale ciekawość mnie zżera. Co myślicie o tym? Czy to faktycznie mogą być wargi? :) położna twierdzi ze na zdjęciu z prenatalnych to bardziej pepowina niż siusiak
U nas siusiak i jajeczka były wyraźnie widoczne, nawet jak maluch pchał tam rączki to nie było wątpliwości, bo to ładnie widać. Tutaj stawiam na dziewczynkę, bo ja nie widzę ani siusiaka ani jajeczek 😜

U nas siusiak i jajeczka były wyraźnie widoczne, nawet jak maluch pchał tam rączki to nie było wątpliwości, bo to ładnie widać. Tutaj stawiam na dziewczynkę, bo ja nie widzę ani siusiaka ani jajeczek 😜

Załączniki

• 144CFC02-5C79-4A31-9FEF-2198217D2CAF.jpeg
    144CFC02-5C79-4A31-9FEF-2198217D2CAF.jpeg
    883,5 KB · Wyświetleń: 105
U mnie w 16 +4 tc widać siusiaka i tez się zastanawiam czy to siusiak czy pępowina :) na 2 połówkowych może się dowiem czy widać coś więcej

Tak :) na pierwszych prenatalnych lekarz powiedział, że wygląda na to, że dziewczynka :) a na drugich właśnie ten sam lekarz, ze raczej chlopczyk i takie oto zdjęcie :)
Na poprzednim zdjęciu eweidentnie widać wargi sromowe, myśle że zdjęcie z 24 tyg musi przedstawiać pępowine :) na 1 prenatalnym lekarz określił płeć?

Cześć dziewczyny! Dzisiaj jestem po usg, nawet moja Pani Doktor zaczęła mieć wątpliwości i powiedziała, że to chyba jednak chlopczyk! :) ale numer.. co usg inna płeć 🙈

Załączniki

• received_174876188750065.jpeg
    received_174876188750065.jpeg
    109,4 KB · Wyświetleń: 127
reklama
Hit :) a widziała mosznę? Na wcześniejszym zdjęciu było ewidentnie widać hamburgerka :)
Powiedziała tylko, że chlopczyk bo widzi jajeczka. Ja oczywiście nie widziałam nic jak to na każdym usg :) za tydzień mam 3 prenatalne mam nadzieję że wtedy lekarz bez wątpliwości powie co tam się kryje. Sama była zdziwiona, że tak wyszło tymbardziej że na poprzednim usg też dzieciątko było dobrze ułożone i nie widziała ani siusiaka ani jajeczek :)

Do góry