reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy to możliwe ?

Rozumiem, tylko te objawy…. A miałam takie w 6 i 7 tc ale poroniłam a teraz tak nagle… zdziwiło mnie to ale rozwialyscie moje wątpliwości i rozumiem, ze skoro test nie wykrywa bety to ciężko żeby cokolwiek w moim organizmie się działo ze względu na będę. Zaczekam i zrobię test.
Wkręcasz sobie ciążę, to i organizm leci objawami. Siłą rzeczy nie jesteś w 6tc, żeby te objawy były. Plus mało kto na objawy przy becie typu 20 czy 50, więc nawet jakby test Ci wyszedł pozytywny, to i tak na objawy za wcześnie. A przynajmniej na takie mocno odczuwalne. Niemniej dopóki beta jest negatywna, to te objawy nie są w żaden sposób związane z ciążą.

Wrzuć po prostu na luz. Im więcej się spinasz i o tym myślisz, tym bardziej psychika działa.

reklama
Witam ponownie… bol piersi ustał, okres powinnam mieć 17 lutego a dostałam dziś. Chyba, ze to plamienie implantacyjne ? Jak myślicie ?

Dodam tylko ze przy poprzednich poronionych ciążach nie miałam krwawienia implantacyjne chyba, ze nie zauważyłam a teraz mam krew, skrzepy i tak bardziej pod okres ale aż tyle wcześniej ?

Dodam tylko ze przy poprzednich poronionych ciążach nie miałam krwawienia implantacyjne chyba, ze nie zauważyłam a teraz mam krew, skrzepy i tak bardziej pod okres ale aż tyle wcześniej ?
Krawienie implantacyjne, nie powinno wyglądać jak okres, powinno być skąpsze i bardziej brązowawe. I nie powinno trwać tyle ile standardowy okres

Co do objawów, ja dni owulacje miałam 11,12.12.2022 i wtedy zaszłam w ciąże, a pierwsze objawy miałam 22-24.12.22 bolało mnie podbrzusze jak przy okresie, musiałam coś szybko zjeść i strasznie mnie mdliło. Po zrobieniu testu 24/12 miałam bardzo słabiutką drugą kreskę. A beta z 27/12 dzień spodziewanej miesiączki była 162.

Krawienie implantacyjne, nie powinno wyglądać jak okres, powinno być skąpsze i bardziej brązowawe. I nie powinno trwać tyle ile standardowy okres
Rozumiem. Dziś dziś byłam w ubikacji i dwa razy poleciało sporo czerwone ciemne ze skrzepami :( na podpasce tez cały czas coś się pokazuje ale w pierwszym dniu zazwyczaj tak mam. Z tym ze okres przyszedł za wcześnie i te dziwne objawy wcześniej, chyba znów sobie wkręcam. Jak myślicie ? Testy negatywne łącznie z tym z dziś rano.

Rozumiem. Dziś dziś byłam w ubikacji i dwa razy poleciało sporo czerwone ciemne ze skrzepami :( na podpasce tez cały czas coś się pokazuje ale w pierwszym dniu zazwyczaj tak mam. Z tym ze okres przyszedł za wcześnie i te dziwne objawy wcześniej, chyba znów sobie wkręcam. Jak myślicie ? Testy negatywne łącznie z tym z dziś rano.
Czerwone ze skrzepami? To wydaje mi się, że właśnie macica się oczyściła. Tak to wyglądało u mnie jak dostałam tabletki bo poronienie zatrzymane miałam 26.01.

reklama
Do góry