reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to możliwe ?

Rozumiem, tylko te objawy…. A miałam takie w 6 i 7 tc ale poroniłam a teraz tak nagle… zdziwiło mnie to ale rozwialyscie moje wątpliwości i rozumiem, ze skoro test nie wykrywa bety to ciężko żeby cokolwiek w moim organizmie się działo ze względu na będę. Zaczekam i zrobię test.
Wkręcasz sobie ciążę, to i organizm leci objawami. Siłą rzeczy nie jesteś w 6tc, żeby te objawy były. Plus mało kto na objawy przy becie typu 20 czy 50, więc nawet jakby test Ci wyszedł pozytywny, to i tak na objawy za wcześnie. A przynajmniej na takie mocno odczuwalne. Niemniej dopóki beta jest negatywna, to te objawy nie są w żaden sposób związane z ciążą.

Wrzuć po prostu na luz. Im więcej się spinasz i o tym myślisz, tym bardziej psychika działa.

reklama
Witam ponownie… bol piersi ustał, okres powinnam mieć 17 lutego a dostałam dziś. Chyba, ze to plamienie implantacyjne ? Jak myślicie ?

Dodam tylko ze przy poprzednich poronionych ciążach nie miałam krwawienia implantacyjne chyba, ze nie zauważyłam a teraz mam krew, skrzepy i tak bardziej pod okres ale aż tyle wcześniej ?

Dodam tylko ze przy poprzednich poronionych ciążach nie miałam krwawienia implantacyjne chyba, ze nie zauważyłam a teraz mam krew, skrzepy i tak bardziej pod okres ale aż tyle wcześniej ?
Krawienie implantacyjne, nie powinno wyglądać jak okres, powinno być skąpsze i bardziej brązowawe. I nie powinno trwać tyle ile standardowy okres

Co do objawów, ja dni owulacje miałam 11,12.12.2022 i wtedy zaszłam w ciąże, a pierwsze objawy miałam 22-24.12.22 bolało mnie podbrzusze jak przy okresie, musiałam coś szybko zjeść i strasznie mnie mdliło. Po zrobieniu testu 24/12 miałam bardzo słabiutką drugą kreskę. A beta z 27/12 dzień spodziewanej miesiączki była 162.

Krawienie implantacyjne, nie powinno wyglądać jak okres, powinno być skąpsze i bardziej brązowawe. I nie powinno trwać tyle ile standardowy okres
Rozumiem. Dziś dziś byłam w ubikacji i dwa razy poleciało sporo czerwone ciemne ze skrzepami :( na podpasce tez cały czas coś się pokazuje ale w pierwszym dniu zazwyczaj tak mam. Z tym ze okres przyszedł za wcześnie i te dziwne objawy wcześniej, chyba znów sobie wkręcam. Jak myślicie ? Testy negatywne łącznie z tym z dziś rano.

Rozumiem. Dziś dziś byłam w ubikacji i dwa razy poleciało sporo czerwone ciemne ze skrzepami :( na podpasce tez cały czas coś się pokazuje ale w pierwszym dniu zazwyczaj tak mam. Z tym ze okres przyszedł za wcześnie i te dziwne objawy wcześniej, chyba znów sobie wkręcam. Jak myślicie ? Testy negatywne łącznie z tym z dziś rano.
Czerwone ze skrzepami? To wydaje mi się, że właśnie macica się oczyściła. Tak to wyglądało u mnie jak dostałam tabletki bo poronienie zatrzymane miałam 26.01.

reklama
Do góry