Witam wszystkich. Mam bardzo dziwny okres w swoim życiu i szukam porady. 20.01.2023 r. 1 dzień miesiączki a ja od 4 dni czuje się w ciąży (byłam dwa razy ale poroniłam) ale czy to możliwe ? Czy mam urojenia test negatywne bez cienia. Ale czuje piersi, boli mnie brzuch ale bardziej na gorze (żołądek?) chyba odpychają mnie zapach. Według kalendarzy do zapłodnienia mogło dojąc między 31.01 a 3.02 i wtedy się kochałam. Ale czy tak szybko by się pojawiły objawy ?
reklama
Lady Loka
Fanka BB :)
Skoro testy masz negatywne, to to nie są objawy ciążowe.Witam wszystkich. Mam bardzo dziwny okres w swoim życiu i szukam porady. 20.01.2023 r. 1 dzień miesiączki a ja od 4 dni czuje się w ciąży (byłam dwa razy ale poroniłam) ale czy to możliwe ? Czy mam urojenia test negatywne bez cienia. Ale czuje piersi, boli mnie brzuch ale bardziej na gorze (żołądek?) chyba odpychają mnie zapach. Według kalendarzy do zapłodnienia mogło dojąc między 31.01 a 3.02 i wtedy się kochałam. Ale czy tak szybko by się pojawiły objawy ?
Lady Loka
to zrób test w dniu spodziewanej miesiączki i będziesz wiedzieć.Ale może za wcześnie na test bo okres powinnam mieć 15/17 luty. A organizm może daje znaki ale tak wcześnie?
Co nie zmienia faktu, że objawy ciążowe są wywoływane przez rosnącą betę, a skoro testy masz negatywne, to bety nie ma, więc objawy nie są ciążowe.
Rozumiem.. ale czy to w ogóle możliwe żeby w środku cyklu bolały piersi? Dziwne.. zrobiłam już 4 testy i to z rana i nie widać żadnej kreseczki. Może już mam jakieś urojenia..to zrób test w dniu spodziewanej miesiączki i będziesz wiedzieć.
Co nie zmienia faktu, że objawy ciążowe są wywoływane przez rosnącą betę, a skoro testy masz negatywne, to bety nie ma, więc objawy nie są ciążowe.
Lady Loka
Mogą boleć z innego powodu. Dopóki masz testt negatywne to Twoje objawy nie są związane z ciążą.Rozumiem.. ale czy to w ogóle możliwe żeby w środku cyklu bolały piersi? Dziwne.. zrobiłam już 4 testy i to z rana i nie widać żadnej kreseczki. Może już mam jakieś urojenia..
Sarenka1993
mnie zawsze po owulacji prędzej czy pózniej zaczynają boleć. Czasami od razu dzień po, czasami dopiero 3 dni przed okresem. Ból piersi, mdłości spowodowane są podwyższonym poziomem progesteronu w fazie lutealnej. U mnie to objawy PMSRozumiem.. ale czy to w ogóle możliwe żeby w środku cyklu bolały piersi? Dziwne.. zrobiłam już 4 testy i to z rana i nie widać żadnej kreseczki. Może już mam jakieś urojenia..
nie rozumiem troszkę… czemu nie ma? Jak sprawdzam w kalendarzu/kalkulator poczęcia to wychodzi, ze do zapłodnienia mogło dojść między 31.01 a 3.02. Czyli małe szanse ?Żeby były objawy ciąży musi być ciąża. Póki co jej nie ma.
Czy będzie nie wiadomo, ale te objawy nie są z nią związane
reklama
Zazuu
nie rozumiem troszkę… czemu nie ma? Jak sprawdzam w kalendarzu/kalkulator poczęcia to wychodzi, ze do zapłodnienia mogło dojść między 31.01 a 3.02. Czyli małe szanse ?
Skoro test jest negatywny to w tym momencie nie jesteś w ciąży.