reklama
Ella7
Zaangażowana w BB
Na pocieszenie powiem że moje dwie przyjaciółki mają bardzo nieregularne cykle i każda z nich zaszła w pierwszym cyklu kiedy pojawiła się myśl o dziecku.
A ja z moimi 28 dniowymi (max 1 dzień odchyłu) o pierwsze starałam się prawie rok, a o drugie już pół roku i nie wiadomo ile jeszcze.
A ja z moimi 28 dniowymi (max 1 dzień odchyłu) o pierwsze starałam się prawie rok, a o drugie już pół roku i nie wiadomo ile jeszcze.
o matko ! ja przez rok to juz bym chyba zerswirowala moj pierwszy syn wyszedl z nienacka wiec nie bylo zadnych bet, pomiarow itp teraz dopiero jak swiadomie pragne miec kolejne dziecko zaczal sie szal i wyczekiwanie skoro ta beta 2 nic nie znaczy zostaje mi tylko czekanie na okres ehh
jasani
Fanka BB :)
Betę masz poniżej 2. Ten znaczek obok ma duże znaczenie.o matko ! ja przez rok to juz bym chyba zerswirowala moj pierwszy syn wyszedl z nienacka wiec nie bylo zadnych bet, pomiarow itp teraz dopiero jak swiadomie pragne miec kolejne dziecko zaczal sie szal i wyczekiwanie skoro ta beta 2 nic nie znaczy zostaje mi tylko czekanie na okres ehh
Tak ponizej 2 to bardzo malo, 5 dzien spoznia mi sie @ i sie zastanawiam czy powtorzyc po 7 dniach czy dac sobie spokoj hmmmm
Bo tak wskazuje moja apka ale ona wylicza mi cykle co 28 dni, jak przy tabletkach, ale po tabletkach okres slozniali mi sie 11 dni ( wedlug tej apki) wiec skoro mam 39 dc to jednak byla szansa ze owu sie przesunela i moze cos byc, a jednak to nie jest spozniajacy okres. Kurde gubie sie w tym juz , nie wiem juz jak to liczyc i co myslec
Ale skoro cykl jest 39 to tez i nie jest spozniajacy okres
reklama
Magda8888
Fanka BB :)
Niesugeruje sie tymi 28 dniami. Bo po odstawieniu tabletek okres moze sie bardzo rozlegulowac.....ja mialm tak jeden ok drugi ok a trzeci cykl trwal ponad 40 dni bo byl bezowulacyjny a w nastepnym zaszlam w ciaze a teraz po ciazy tez niby przez rok było ok a potem raz tak raz siak najpierw 27 28 dni potem po 35 bo owulacja sie przesuwala. A ostatni jaki mialam to owulacja znowu tydzien predzej i byloby znowu 27 dniowy cykl ale wtedy akurat zaszlam
reklama