joanna0506
Początkująca w BB
Dobrze wiedziećNom, widzę po laboratorium, od nas tam wożą
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze wiedziećNom, widzę po laboratorium, od nas tam wożą
Beta z 39 na 124 po dwóch dniachNie dziękuję żeby nie zapeszyć, jedna strata za nami
Super!!!! 3mam kciukiBeta z 39 na 124 po dwóch dniach
Będzie dobrze odpoczynku dużo i napewno będzie dobrze.Lekarz za tydzień, oby utrzymać
Ja idę 28.09 bo później były terminy na koniec października dopiero gratulujęMi 24 dnia cyklu też pojawiły się takie kreseczki na trzech testach, następnego dnia zrobiłam betę i wyszła 60, w poniedziałek chcę powtórzyć, żeby zobaczyć przyrost, a wizytę mam 6 października Pewnie będziemy miały prawie identyczny termin
Daj później odpowiedź jaka betaMi 24 dnia cyklu też pojawiły się takie kreseczki na trzech testach, następnego dnia zrobiłam betę i wyszła 60, w poniedziałek chcę powtórzyć, żeby zobaczyć przyrost, a wizytę mam 6 października Pewnie będziemy miały prawie identyczny termin
Kiedy byście powiedziały w pracy?Może być coś na rzeczy. miałam taki też przed @ zrob bete albo kolejny test.
To zależy jaką pracę wykonujesz. Ja pracuje fizycznie, więc powiedziałam od razu po wizycie u lekarza w 7tc, ale tylko dziewczynom, z którymi współpracuje. Robiłam wszystko co nie wymagało wysiłku fizycznego w reszcie mnie wyręczały.Kiedy byście powiedziały w pracy?