StopKlatka
Fanka BB :)
Za mną też, ale teraz będzie dobrzeNie dziękuję żeby nie zapeszyć, jedna strata za nami
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Za mną też, ale teraz będzie dobrzeNie dziękuję żeby nie zapeszyć, jedna strata za nami
Musi! Do poniedziałku nie wytrzymam, w sobotę zrobię drugą beteZa mną też, ale teraz będzie dobrze
Jest tak ja sama robilam test za testem żeby widziec kreseczke ciemniejącą I patrzyłam czy rośnie beta czasem myślę ze fajnie maja dziewczyny które później sie dowiadują i odrazu widzą na usg ❤Musi! Do poniedziałku nie wytrzymam, w sobotę zrobię drugą bete
Jakby była wpadka to jeszcze, jest wyczekane wyplanowane więc każdy chyba sprawdza wcześniej teraz aby wytrzymać chwilę w tajemnicyJest tak ja sama robilam test za testem żeby widziec kreseczke ciemniejącą I patrzyłam czy rośnie beta czasem myślę ze fajnie maja dziewczyny które później sie dowiadują i odrazu widzą na usg ❤
Dokladnie a ciężko jak nie wiem się nie pochwalić bo człowiek chciałby żeby cały świat wiedział a z tyłu głowy ostrożność .Jakby była wpadka to jeszcze, jest wyczekane wyplanowane więc każdy chyba sprawdza wcześniej teraz aby wytrzymać chwilę w tajemnicy
Całkiem możliweWidzę koleżanka z moich okolic
Po czym Pani tak wnioskuje?Całkiem możliwe
Nom, widzę po laboratorium, od nas tam wożąCałkiem możliwe