reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to możebyć ciąża ?

reklama
Pamiętajcie że też jest coś takiego jak ciąża biochemiczna która daje ślad śladu. Poczytajcie o tym.
Plus jak mowilam mózg w ciąży. Psycho w tej sytuacji to potęga.
Ja zaszłam w ciążę gdy pogodzilam się psychicznie z tym że już nie zajde.

Dalej cisza. 40 dc ale test dziś negatywny. Czekam na okres
U mnie 48dc i też nic. Czasami zakują jajniki piersi się powiększyły i bolą mnie sutki. Okresu nie ma. Robiłam też testy jeden wyszedł znów z cieniem cienia , ale dziś kolejny negatyw. Już nie wiem o co chodzi. 😬Jeśli do pon nie dostane @ , lecę do lekarza. Albo zrobi betę albo niech daje coś na wywołanie.

Wszytko nerwy :(
Znam z autopsji.
Pijcie melise, musicie zrelaksować cialo, odprężyć.

reklama
Oo dziękuję bardzo. Napewno się zaopatrze 😉 No zobaczymy , dam znać co u mnie się wydarzyło , ty też dawaj ;)
Powodzenia 🤞🏻 napewno nam się kiedyś uda! 😉

Do góry