reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy to może być ciąża

weronika654

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny potrzebuję małej porady. Jestem tu nowa wiedz liczę na waszą pomocą.
Mam bardzo nie regularne cykle miesiączkowe jestem po dwóch poroninianach.
Ostania miesiączka 17,03,2023 z partnerem współżyłam 03,04,2023/04,04,2023
od kilku dni bolią mnie piersi ale nie aż tak bardzo. Test robiłam 15,04,2023 ale wyszedł negatywnie.
Jutro powinnam dostać miesiączkę ale dziś dostałam plemnie jasnoróżowe bardzo małej ilości i nie wiem czy to może być plamieniem implantacyjne czy misiaczka.
Jak myślicie wykonać kolejny test ciążowy🤔.

reklama
Cześć dziewczyny potrzebuję małej porady. Jestem tu nowa wiedz liczę na waszą pomocą.
Mam bardzo nie regularne cykle miesiączkowe jestem po dwóch poroninianach.
Ostania miesiączka 17,03,2023 z partnerem współżyłam 03,04,2023/04,04,2023
od kilku dni bolią mnie piersi ale nie aż tak bardzo. Test robiłam 15,04,2023 ale wyszedł negatywnie.
Jutro powinnam dostać miesiączkę ale dziś dostałam plemnie jasnoróżowe bardzo małej ilości i nie wiem czy to może być plamieniem implantacyjne czy misiaczka.
Jak myślicie wykonać kolejny test ciążowy🤔.
Jeśli to było plamienie implatacyjne, to za dwa dni test będzie pozytywny ;)
Natomiast ból piersi w tym momencie nie jest spowodowany ciąża, bo objawy występują po zagniezdzeniu zarodka.
Poczekaj przynajmniej do jutra rana, a najlepiej do środy. Jeśli masz nieregularne cykle to jak najbardziej owulacja mogła się opóźnić ;) powodzenia

Jeśli to było plamienie implatacyjne, to za dwa dni test będzie pozytywny ;)
Natomiast ból piersi w tym momencie nie jest spowodowany ciąża, bo objawy występują po zagniezdzeniu zarodka.
Poczekaj przynajmniej do jutra rana, a najlepiej do środy. Jeśli masz nieregularne cykle to jak najbardziej owulacja mogła się opóźnić ;) powodzenia
dziękuje :)

reklama
reklama
Do góry