reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to może być ciąża

weronika654

Początkująca w BB
Cześć dziewczyny potrzebuję małej porady. Jestem tu nowa wiedz liczę na waszą pomocą.
Mam bardzo nie regularne cykle miesiączkowe jestem po dwóch poroninianach.
Ostania miesiączka 17,03,2023 z partnerem współżyłam 03,04,2023/04,04,2023
od kilku dni bolią mnie piersi ale nie aż tak bardzo. Test robiłam 15,04,2023 ale wyszedł negatywnie.
Jutro powinnam dostać miesiączkę ale dziś dostałam plemnie jasnoróżowe bardzo małej ilości i nie wiem czy to może być plamieniem implantacyjne czy misiaczka.
Jak myślicie wykonać kolejny test ciążowy🤔.

reklama
Cześć dziewczyny potrzebuję małej porady. Jestem tu nowa wiedz liczę na waszą pomocą.
Mam bardzo nie regularne cykle miesiączkowe jestem po dwóch poroninianach.
Ostania miesiączka 17,03,2023 z partnerem współżyłam 03,04,2023/04,04,2023
od kilku dni bolią mnie piersi ale nie aż tak bardzo. Test robiłam 15,04,2023 ale wyszedł negatywnie.
Jutro powinnam dostać miesiączkę ale dziś dostałam plemnie jasnoróżowe bardzo małej ilości i nie wiem czy to może być plamieniem implantacyjne czy misiaczka.
Jak myślicie wykonać kolejny test ciążowy🤔.
Jeśli to było plamienie implatacyjne, to za dwa dni test będzie pozytywny ;)
Natomiast ból piersi w tym momencie nie jest spowodowany ciąża, bo objawy występują po zagniezdzeniu zarodka.
Poczekaj przynajmniej do jutra rana, a najlepiej do środy. Jeśli masz nieregularne cykle to jak najbardziej owulacja mogła się opóźnić ;) powodzenia

Jeśli to było plamienie implatacyjne, to za dwa dni test będzie pozytywny ;)
Natomiast ból piersi w tym momencie nie jest spowodowany ciąża, bo objawy występują po zagniezdzeniu zarodka.
Poczekaj przynajmniej do jutra rana, a najlepiej do środy. Jeśli masz nieregularne cykle to jak najbardziej owulacja mogła się opóźnić ;) powodzenia
dziękuje :)

reklama
reklama
Do góry