reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy to może być ciaza ??

Po prostu umiemy w biologię i mamy za sobą ciąże więc według niej to niemożliwe :)
@olka11135 co Ty tam wiesz 😉 o biologii i medycynie nie wspomnę 🙈

Straszne to jest ze tak wszystko negujecie no cóż nie będę się z wami klucic wy wiecie swoje ja widziałam swoje życzę wam powodzenia w życiu i zdrówka dla rodziny ❤️❤️
Ale nie musisz się kłócić. Daj betę z datą i foto USG. I my wszystkie niedowiarki przyznamy Ci rację 🙃

reklama
Straszne to jest ze tak wszystko negujecie no cóż nie będę się z wami klucic wy wiecie swoje ja widziałam swoje życzę wam powodzenia w życiu i zdrówka dla rodziny ❤️❤️
Widziałaś swoje, ale my nie, więc ciężko Ci przyznać rację i możemy nadal być ciekawe co tam jest na tym usg przy tak niskiej becie, skoro go nawet nie pokazałaś. Zresztą ciekawi mnie, powiedz co tam faktycznie widziałaś?? I tak jak pisała koleżanka wyżej, kontrolowałabym betę, skoro testy negatywne, a na usg coś niby widać, czy nie jest to przypadkiem pseudo pęcherzyk i CP.

Ostatnia edycja:
Ale nie musisz się kłócić. Daj betę z datą i foto USG. I my wszystkie niedowiarki przyznamy Ci rację 🙃

Teraz pewnie trwa poszukiwanie zdjęcia usg w necie ...
Nie wiem jaki sprzęt musilaby mieć ten lekarz żeby zobaczyć pęcherzyk przy becie 500 😁 i jakiego pecha musiałaby mieć autorka żeby żaden test takiej bety nie wykrył 😁😁

Teraz pewnie trwa poszukiwanie zdjęcia usg w necie ...
Nie wiem jaki sprzęt musilaby mieć ten lekarz żeby zobaczyć pęcherzyk przy becie 500 😁 i jakiego pecha musiałaby mieć autorka żeby żaden test takiej bety nie wykrył 😁😁
A tam. Wszystkie się nie znacie i wszystkie zazdrościcie 😅 autorka wie co widziała 🙈 a teraz nie szuka USG w necie tylko cieszy się ze swoim mężczyzną 😁😁😁 co tam lata badań i wiedza naukowa 😅

I żeby też nie było - były tu dziewczyny, którym lekarz przed miesiączką sugerował ciąże bo macica rozpulchniona, endometrium grube, ciałko żółte jest itd. i które potem się boleśnie rozczarowały, że tej ciąży nie ma i dla takich oszukanych dziewczyn też jest tu masa wsparcia. Ale to trzeba być szczerą

reklama
I żeby też nie było - były tu dziewczyny, którym lekarz przed miesiączką sugerował ciąże bo macica rozpulchniona, endometrium grube, ciałko żółte jest itd. i które potem się boleśnie rozczarowały, że tej ciąży nie ma i dla takich oszukanych dziewczyn też jest tu masa wsparcia. Ale to trzeba być szczerą
Dokładnie! Wiem po sobie 🙄
Beta powyżej 500 to już wysoko ale nadal do kontrolowania co 48h i do USG jeszcze trzeba poczekać

Do góry