Dzień dobry, uprawiałem seks dosyć często z moja dziewczyna w tym miesiącu, zawsze używaliśmy prezerwatyw i do tego jeszcze był to stosunek przerywany. Moja dziewczyna kilka razy usiadła na mnie i otarła się swoim miejscem intymnym o moje miejsce intymne ale penetracji nie było. Ale zdarzyło się trzy razy kiedy ona siedziała na mnie i włożyła go do środka, dwa razy wszedł tylko trochę do środka a raz wszedł dosyć głęboko. Spermy na nim nie bylo bo to „byla gra wstępna” ale boje się ze mogł być na nim preejakulat, czytałem ze w preejakulacie mogą być plemniki ale są one słabe i zajście w ciąże jest znikome albo nawet nie możliwe (ja nie wiem co o tym myśleć wiec tej opcji nie wykluczam i dla tego się stresuje). Ogólnie mojej dziewczynie spóźnił się okres o trzy dni ale potem się zaczął, mówiła ze na początku był słaby, potem jeden dzień normalny i potem znowu słaby ze „mogła cały dzień na jednym tamponie przechodzić”, z tego co wiem to ból brzucha był z dwa-tezy razy, raz to bolał ją od popołudni do wieczoru i potem znowu w nocy. Z tego co czytałem to może być to plamienie implantacyjne ale z drugiej strony może być to przez stres, jesteśmy razem w związku na odległość i teraz po 3 miesiącach bycia w dzień w dzień obok siebie 24/7 ja musiałem znowu wyjechać do domu zagranice, moja dziewczyna przez ostatnie 3-4 dni płakała ze będzie za mną tęsknić a jak już wyjechałem to płakała i była smutna całe dwa trzy dni, nie wychodziła z łóżka ani nic, tez teraz zaczęła się jej nowa szkoła na która tez bardzo się stresowała i mówiła ze jak o niej myśli to ma ochotę się popłakać z stresu, a do tego miała wrócić do dawnej pracy tylko ze miała przejść z kelnerki na bar czego tez się bardzo bardzo stresowała. No i tez przez to wszystko dochodzi to ze ona bardzo mało ostatnio je, jak byliśmy razem to jedliśmy dużo, ja sam przytyłem kilka kilo, a teraz odkąd wyjechałem to ona je po kilka razy dziennie gdzie jej posiłek wyglada tak ze jest to aktivia, albo kanapka na pół dnia. Z tego co czytałem to taka nagła zmiana diety może tez mieć na to wpływ. Wcześniej o ciąży nic nie mówiliśmy ale Wczoraj i dzisiaj pokłóciliśmy się o mój przyjazd bo mialem przyjechać w październiku ale dostałem mniejsza wypłatę niż myślałem i nie mam możliwości na przyjazd i dzisiaj właśnie moja dziewczyna wyjechała z tym ze ten okres to może być ciąża, powiedziałem jej ze najlepiej byłoby zrobić test ciążowy i się upewnić, ale ona powiedziała ze sama nic nie bedzie robić i nigdzie nie pójdzie. Dla mnie to trochę wyglądało jakby ona chciała wykorzystać sytuacje okresu i wymusić mój przyjazd tym ale jak o tym wszystkim myśle to się po prostu stresuje i nie wiem co mam myśleć. Czy ten okres może być spowodowany ciążą?