S
Szka
Gość
Jeżu najsłodszy.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no uważaj, uważajMój brzuch też tak wygląda, Boże może to kolejna ciąża ?
Zazwyczaj jak jest stan przednowotworowy to lekarze zalecają się szybko starac bo pozniej za późno moze być. Wiem o tym, bo moje dwie koleżanki są w takim stanie i im kazal się natychmiast starac jesli chciały dzieci. Są w ciazy i pod kontrolą. Tutaj akurat jest taka sytuacja , ze dziewczyna jest przed badaniem biopsji i w ogóle to az sama się zastanawiam czy dostala zielone światło i zgadzam się, że to jest skrajne nieodpowiedzialne.Nie wiem skąd miałabym wiedzieć czy jesteś w ciązy czy nie. Kazdy stosunek bez zapezbieczenia może skutkować ciążą. Twoje objawy mogą być wszystkim. Natomiast nierozumiem jednego, masz stan przednowotworowy i jesteś pod kontrolą onkologiczną, czy lekarz nie mówił Ci o konsekwencjach ewentualnej ciąży? Jest to skrajnie nieodpowiedzialne. Po prostu tego nie rozumiem.
jaki przypadek? Że ktoś sobie na podstawie rozstępów wciska, że jest w ciąży, bo uprawia seks bez zabezpieczenia i twierdzi, że ma objawy?A mnie akurat bardzo wyjątkowo ciekawią takie przypadki. Leżę w szpitalu i każda taka najmniejsza ciekawostka i post są dla mnie odłączeniem sie od tych szpitalnych ścian.
Jutro 26 grudnia, dzień przypadajacego okresu.
Czekam na rozwój wydarzeń
Mnie tam tez bawiły takie jazdy jak leżałam na oddziale…To lepsze jak kabaretjaki przypadek? Że ktoś sobie na podstawie rozstępów wciska, że jest w ciąży, bo uprawia seks bez zabezpieczenia i twierdzi, że ma objawy?