Young Woman
Zaciekawiona BB
Mam podwyższoną temperaturę i strasznie mi zimno.Jakiś czas temu złapał mnie silny ból podbrzusza,jakby macicy,potem stopniowo zaczął się zmniejszać.W innym czasie dostałam świąd całego ciała,piłam wapno,ale nie pomogło.W tym tygodniu bardzo bolały mnie jajniki,wybrałam się więc do ginekologa.Przy okazji powiedziałam mu o kostkach w pochwie,które swędzą,a po podmyciu przy oddawaniu moczu pieką.Lekarz mnie zbadał.Ze względu na brzuch dał mi skierowanie na krew,mocz i usg.Dostałam też receptę na leki przeciwbólowe i globulki dopochwowe.Na wyniki z krwi i moczu czekam,a usg mam w następnym tygodniu.Z wynikami znów idę do lekarza.Położna stwierdziła,że jestem blada jak mnie zobaczyła.Zapytała czy robiłam test,le jej odpowiedziałam,że nie,bo jeszcze za wcześnie,ale jak wróciłam zrobiłam i wynik był negatywny.Mówiła też,że jakby się w razie coś działo to mam przyjeżdżać na oddział.Oprócz wyżej wymienionych objawów często chodzę do Wc.Od paru dni mam wzdęty brzuch-wyglądam jakbym była w ciąży,mam gazy,mdłości po jedzeniu i wymioty,zwiększony apetyt.Ciągle jem pomidory.Wcześnirj były bóle żołądka i odbijanie się.Na mdłości i wymioty piję miętę.Wczoraj przy podnoszeniu się z taboretu upadłam na niego spowrotem tyłkiem,bo się zachwiałam.Dziś mam 29dc,znów zrobiłam test,ale negatywny.Termin okresu niby mam na 17 stycznia,ale nie mam okresu co do dnia.Ostatni okres miałam 15 grudnia.Od kilku cykli moje miesiączki są inne.Mianowicie mam ciemną jakby czarną krew,której jest dużo a potem około chyba 3 dc zmniejsza się krwawienie,czyli szybciej niż zwykle a potem zaczyna przypominać krew.
Czy któraś z Was miała tak jak ja i była w ciąży?
Czy któraś z Was miała tak jak ja i była w ciąży?