Weroniika_x
Zaciekawiona BB
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja widzę delikatne kreseczki , najlepiej oznacz betę i wtedy będzie 100% pewnośćCzesc
Jestem tu nowa…
Ten test jest pozytywny czy świruje??
Jutro właśnie idę na betę… wole się nie cieszyć chyba za szybkoJa widzę delikatne kreseczki , najlepiej oznacz betę i wtedy będzie 100% pewność
Moim zdaniem na górnym coś prześwituje a na dolnym nic nie widzę mają tą samą czułość ?Czesc
Jestem tu nowa…
Ten test jest pozytywny czy świruje??
Nie… strumieniowy ma większa czułość (o ile dobrze to nazywam)Moim zdaniem na górnym coś prześwituje a na dolnym nic nie widzę mają tą samą czułość ?
Skocz rano na betę myślę że to lepsze rozwiązanie niż takie testowanieNie… strumieniowy ma większa czułość (o ile dobrze to nazywam)
Na paskowym na zdj tak nie widać ale jest dalikatna, ledwo widoczna kreska…
trzymamy kciukiJutro o 7 jade na betę, do 15 będą wyniki.
Dam Wam znać dziewczyny co wyszło i wstawię zdjęcie